USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Sziasztok!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Volt egy Ausztrál biotech cég (már elfelejtettem a nevét) azoknál phase 3 nem hozott sikert és nagyon nagy bukta volt másnapra -60-80% volt, azóta 1-2 dolláron van az árfolyam.
Ja csak néha nem jön össze a phase III azt jön a 60% minuszos szoppancs:)
Ezek szerintem teljesen rizikósak, de a kockázatot ha vállalod nagyon nagyot tudsz kaszálni meg bukni is.
lásd TKMR, márciusban felnyomták 30 dollárig utána 2 hét alatt lement 15-20 szintre majd vergődött ott, utána meg lenyomták 9 dollár alá.
Most meg 4 hét alatt fenn van 25 dolláron méghozzá 21 milliós volume-al, ami nagyon sok, főleg, hogy előtte 100-200K volt a forgalom. Ehhez nagyon durva idegek kellenek vagy sok kólát kell "innod" hogy bírd.:)
Törölt felhasználó2014. 08. 11. 18:48
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 08. 11. 18:25
Előzmény:
törölt hozzászólás
Azta de jó.Honnan tanultad meg elemezni ezeket a cégeket?
Törölt felhasználó2014. 08. 11. 18:23
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 08. 11. 18:09
Előzmény:
törölt hozzászólás
köszönöm.Te már nyertél biotechel?
Törölt felhasználó2014. 08. 11. 18:02
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 08. 11. 17:46
Előzmény:
törölt hozzászólás
és ezt honnan lehet tudni hogy milyen termék vagy vegyület jön ki?
USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Jó kerskedést!