USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Sziasztok!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
hú hát te zseni vagy ebben. Hallottam róla tavaly de nem tudtam még akkor mi ez meg meg mondom őszintén a kötvényekhez sem mertem nyúlni nehogy ne kapjam vissza a pénzem ,dehát ez nagyon jó ,de akkor most már nem érdemes megvennem ugye? Már túl drága lett
Vegyük pl OTP Opust, most te 90,45% tudsz venni.
2016-ban OTPnek több opciója van:
-az egyik, hogy 100% fizet és visszahívja a kötvényt (ez a legvalószínűbb, egész OTP vezérkar feltöltötte magát Opus-al még mikor 50-60% volt, értsd több milliárdért vett mindenki), magyarán csinálsz 10% plusz évente fizet a kötvény 3,95% kupont.
- Kötvény átmegy nyílt kötvénnyé ahol EUR Libor + x% kupont fizet
- Swap lehetőség OTP részvényre (de ez azt hiszem csak 2016-ig érvényes)
A tájékoztatóban le van írva, ezeket csak fejből mondom.
Portfolión is volt cikk Opusról mikor CSányibá feltankolta magát. Ott elemezgették, hogy több mint valószínű 2016 visszahívás opció fog bekövetkezni.
USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Jó kerskedést!