Ettol nem kell felni szerintem hogy ilyen nagyvonalu ajanlat jojjon. A srv is meg a reszvenyesi ertekteremtes is csak ugy porog amiota elfogadtak.. masreszt ahhoz hogy egyszer, a messzi jovoben szitte alakuljanak a 25% kozkeznek meg kellene maradnia.
Én nem hiszem, hogy Jelinek lenne a vevő. Nyilván tök jó lenne, de ő olcsón szeret venni Tiborcz pedig drágán adni:). Emellett még egy éve sem volt hogy készült vele interjú a Fobes-ban ahol rákérdeztek vannak-e tervei a tőzsdérelépéssel kapcsolatban és egyértelműen kizárta. OK tudom egy év sok idő, kaphat jó ajánlatot, változhat a világ de egyenlőre még ő nem úgy viselkdik mint a "nem veszünk több céget" Opus vezérkar:). Illetve ami miatt kevésbé tartom valószínúnek, hogy a tulajdonostársa az Indotekben egy elég komoly amerikai befektető család akik szerintem nem bohóckodnának a BÉT-en. Annak nagyon örülnék ha nem lenne igazam de sztem jó lesz nekünk a Bayer Konstrukt környékéről is valaki vevőnek.
ehhez előbb le kéne rendezni a másik pakkot is és épp ezért nem hiszem,hogy ide/oda kerülne az is,nem akarnak azok ilyen drágán venni. valszeg sokan oda adnák nekik egy ilyen ajánlatra.
Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely:
1118 Budapest, Kelenhegyi út 43. B. ép. V. em. 1., Cg.: 01-10-046538; a továbbiakban:
„Társaság”) ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy a Társaságot a Zinventive
Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (továbbiakban, mint Zinventive Zrt.)
mai napon arról tájékoztatta, hogy a Konzum II. Ingatlanbefektetési alappal 2020. április 16.
napján kötött részvény adásvételi szerződés zárása megtörtént, így a Zinventive Zrt. tulajdonába
került a Társaságban 18,33%-os mértékű szavazati jogot megtestesítő részvénycsomag.
Budapest, 2020. május 07.
(UP)PENINN