"Társaságunk azonban egyértelműen kinyilvánította, hogy az Appeninn Nyrt.-ben fennálló további 4,83%-os részvénycsomagját értékesíteni kívánja és – a pénzügyi befektetés kellő hozamot biztosító – értékesítését az Equilor Befektetési Zrt.-vel, mint befektetési vállalkozás megbízásával kívánja megvalósítani"
Opus az egy átláthatatlan cégrengeteg, 700 millió papírral. Itt van 47millió papír, 100ft-os névértéken, a cégben pedig egy egész jó ingatlanportfólió.
szép és jó. Opus bukni fog, ha kormányváltás lesz, ugye tudod? Csőd, vége, K.O. Most is egy fos, de ha az állami megrendelések eltűnnek, na akkor redőny lehúz, villany leolt. Ezt a céget is meg fogja rengetni, bár dönteni biztos, hogy nem. De így, hogy lehet hosszú távra spekulálni? Én szeretnék, de félek. Már megégettem magam itt, a 400on tuti bolt elgondolás miatt.
180 napos ár letolása, pakk megy Tiborczhoz, aki így 330 körül rakja be a kötelező vételi ajánlatot. Concorde célár elemzés 7-800?, felhúzza előtte 500 körülre és mindenki boldog.
Lezavarjuk Skypeon úgy nem jó? farkasfu: Ja nem jelent semmit, csak gondoltam képzem a fórumozó brigádot. :D Prímszámokat szeretem, aztán gyanús volt h ez is az. Sajnos csak félprím.
Erre valami értelmes megoldást kell találni, mert megköti a menedzsment kezét. Pár pogácsazabáló félalkesz miatt nem szabadna ezt a butaságot megengedni. Most a "túlképzett" jogászok és ügyvédek belekontárkodhatnak ebbe is, a végtelenségig bonyolítva egy közgyűlést is.
(UP)PENINN