Abszolút nem provokatív kérdésnek szántam, szerintem félreértetted a megfogalmazást. Tényleg nem vennék keg-et, és tényleg érdekelt a válaszotok. Szerintem ez korrekt.
Elnézést az off-ért. KEG-ben volt egy eléggé provokatív kérdésed. Ott most nagy az élet, ezért itt válaszolok.
Ha ránézel a chartra, akkor látod, hogy KEG már 26-56 között duplázott. TVK még nem.
Bár meggyőzódésem, hogy fogok én is TVK-ban duplázni, de KEG már megtette.
A Synergont végigültem 220-480ig, majd eladtam 395-ön az egészet.
Másfél évigy vártam hogy értelme legyen visszaszállni.
Spekuláns vagyok, így előre nem tudom megindokolni, hogy mit miért teszek.
Nyilván valami összeáll a fejemben, aminek később találom meg a magyarázatát...
Tudom ez nem Synergon,ezért többet nem írók erről,de soha nem sikerül a terveket elérni a vállalatnál profit szinten,akkor ment csak fel nagyon ,amikor átvették benne a hatalmat..
Mondom nekem is van,de azért messze nem egy TVK..vegyipari ciklusokkal,de azért ez kiváló és hatalmas cég.(magyar szinten)
Funda szempontjából azért emelkedett a Tvk, mert nyereségbe fordult valamikor tavaly év elején. Jött a jó jelentés, és utána az árfolyam hetekig 2000 alatt volt még, és senkit nem érdekelt.
Synergonnál viszont a vagyon harmada elszállt tavaly. Az nagyon nem jó jel.
Azért félreértés ne essék, bánom hogy hamar eladtam a TVK-t, de ettől még itt már nem mernék sokat venni.
Valójában ezt akartam írni eredetileg is.
Azért a meglévőket négyezer párszázig megtartom.
Üdv,
Látod ezeket olvastam a TVK-ról 1 éve.
Akkor 1700-körül szórta valaki (6-7000db)
és boldogan írta, hogy darabján meg van a százas nyerő.Azóta szerinten napjában többször gondolatban leugrik a szabadsághídról:)
Dorellik kolléga 2600-körül boldogan szórta ki, mondván hogy inkább a Matávval foglalkozik...
A Synergonnal kapcsolatban meg majd az idő eldönti, hogy igazam van-e vagy sem..
TVK ???