Mesélek egy storyt.. A főnökömék boroztak + volt hozzá egy kis büfé. 12 ha szőlő, huszonpár féle barátjával .... Valahova elmentek bort kóstolni és a felszolgáló ajánlott nekik valami régi palackozású bort...az ára biztosan sokba került! Kérdezte a pincér, hogy kérik hozhatja? Erre a főnökömék azt mondták....várjunk még egy kicsit azzal a borral!:))))
Áá...Ő nem iszik, azt se szereti ha én iszok, de nem tud mit csinálni, ne igyak sokat mindig mondja, vigyáz ram...ma még semmit nem fogyaszottam, ebéd után megettem egy jo darab dinnyét, ilyenkor nem is kívánom..
Szia, mester! Féket vágtak a piacok? Nézelődök de veszélyes a pálya. Remélem irányba állt a five d! A nyomda rallyzott tegnap, ma úgy nézem lassít kicsit! Végül is pánikra semmi ok!:)
A Zaol.hu azt írja, hogy Nagykanizsán 8 óra 43 perc körül többen is földrengést tapasztaltak. Az Ady utcai szerkesztőségben megmozdult néhány bútor, s néhány pillanatig rezgett.
Én is ezt írtam nekik! Meg árjegyző miatt sem! Enefi? Nekem 15 eve kedvencem volt rfv kent! Neked? Mtcom csomagjuk sem mehet a holdra, miért nem adják?
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky