Wallis nekem olyan mint a telekom kicsibe... Nem hiszek sem beszakadásban, sem nagy lenyomásban . Viszont idén 200 át tényleg megnézheti.. Az hogy 5 -8 Ftot eshet benne lehet . De többet nem hinném
Semmi nem jó, nem merek semmibe belenyulni, nem érzem.Csak már annyira kommunistáznak az opusban, hogy mindjárt kilokok nekik egy adagot, ha nem fejezik be.
Ujra itt, pedig vettem meg 2 kaszino dorsjegyet...elsovel 2ezer masodikkal 6e...a harmadikat hazahoztam.Most lekaparom ha fogott gondoljatok meg az ajánlást, s vegyétek komolyan...ha nem nyert akkor csak gondolkidjatok.Megkezdem a kaparást.
Opust figyelésre javasolja Toka Club.Nekem még van.2 md -ert vett a ceg, sokan az egesz allomanyukat kicsaptak.Nalam az a jellemzo, hogy havvan valamibol akkor szoktam hozza venni, főleg ha lefele indul.Nos...akiknek most nem maradt azok, krresik az uj beszallot, oda vagy másba....ha oda akkor csak egy jelentosebb esesnel mennek vissza,vagy... jo lenne ha a ceg minel elobb kijonne vmi pozitiv hirrel...mert mint tudjuk ha penz van a penztarcaban azt elobb utobb elkoltik.(vmi másra).Remeljuk mondanak vmit.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA