Közben Chilis babot craftolok:) Kicsit lightosabb ám csinálom a kislány is tudjon enni belőle… Szerencsére van jó kis magyar Chili szószom, amivel utólag az enyémet sírossá tudom tenni! An-Chi-Li Garden Tiszavasvári őstermelő hölgy gyártja és termeszti! Próbáljátok ki!
A recessziós para, majd kicsit enyhül… mikor beindul az ingatlan szektor. Sok helyen olyan bérrobbanás volt, már majdnem elmentem dolgozni… ingatlanok beindulnak, a hitelezés építőipar belobban. Első körben az ingatlanok mozdulnak meg, a hitelek jók. A biztosítás úgy is kell hozzá. Szerencsére, ha az ingatlan beindul a vállalati biztosítási igények is növekednek.(felelősség biztosítás, anyag biztosítás, kivitelezésekhez biztosítás, csoportos baleset stb) Szóval kasza lesz a Cigben!
Fasza lehet nézni neki, várni kiolvadjon… múltkor gyűjtöttem belőle 69-70 között mondom jó az… már féltem lefordul tegnap. Majd rájönnek otc lesz az a Business xD
Varom a havert azt megyunk kereketcserélni, kávézok..pomt azt szamoltam hogy majd egy kis csibót tudok venni a boltban a 2db piacos kávéból.Mondjuk ezt itt nem szoktam inni.
Na és az Enefi azt a Delta és a Nutex? Enefi jól fektettett be de igaz Rfv hez már semmi Delta megy a parasztvakitas de jöhet újra a josda2 rés 61-63 Nutex munkavállalói rv vásárlás de kinek?
Koszonjuk a munkádat Geri.Igen, a cég eredményei sokkal jobbak mint tavaly amikor a 33ft osztalékot fizette.Ismerve a kamatlábakat amik már nem nagyok, ....a tavalyi osztival számolva 9 százalék a 405-os arfolysmig repitheti...hozzàteszem hogy a 9 szszalék osztiknál is igen jo...mindezt a tavalyi osztiertekkel számolva.Most elmegyek a piacra, utánna kereket cserélunk egy havernak aztan jovok meg veszek ilyen biztositospapirt.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA