Ja és 11. -én akko jelentés. Én utána a hétre várok valami bejelentést vagy komunikációt. 10. En megyek birtokba venni egy ingatlant amit szerintem meg is hirdetek/látok benne majd egy duplázást/. Ha esetleg nem megy el, max csinálok egy kis nyaralót. Erdőszéli telekvégén patakkal bélkő hegyre néző kilátással, 5 perc sétára kistó a bükki nemzetiparkban. Szóval izgalmas jövőhét lesz.
Frissítettem tegnap az otp dierktet aztán szerintem az kavarhatott be. Én is deltát akartam ma csipegetni plusz egy kis dmkert. Mondjuk a dmkerből csak annyit amit napon belül el tudjak passzolni. Szoktak ilyen kis vételeim lenni amikkel beállok viszonylag lentre aztán ha öntenek akkor megkapom, de egyből is teszem eladásra 4-5-6%al fentebb. Aztán sok esetben pár napon belül el is megy. Akkoból én is fullra vagyok és megfogadtam, hogy már csak 260 tól lefelé kezdem el venni ha úgyalakul.igaz tegnap beálltam 260-261-262 re de egyiket sem kaptam meg.
Én tartanék deltát a helyetekben derekasan, Tudom tudom hogy így meg úgy meg amúgy, de ezzel lehet keresni. most már kezd egész olcsónak tűnni, Közel 400 000 000 db részvény van kibocsájtva, azért ez így nem maradhat ezen az árfolyamon. A gazdáik sem így gondolják szerintem. 65 alá nem várnám de ha lejjebb megy akkor picit keményebben belepiszkálok. figyelem a könyvet abba pillanatba hogy elkezdik csipegetni már jön is rá öntés. az álmoskönyvek szerint ez jót jelent.
Az OTP direkt bróker Nálam ma egész nap hibátlanul működött nem tudom a tieiddel mi lehet. Bővítettem még vagy 35 000 db deltát, Akkova fullon vagyok 48k.
Így van, de vannak akik kis pénzből sokat akarnak nyerni, én meg megjátszom 5-10 ezerrel a kettő alatti szorzókat. Ha már két eseményt teszek egy szelvényre, biztos elmegy. Persze az egy sem jön mindíg, de mégis gyakrabban jön, több a sikerélmény. Vannak akinek viszont négy ötös magasszorzójú kötések jönnek gyakran.
Húsz éve nem látott válság van a német gazdaságban, az év eleje óta gyakorlatilag nem telik el úgy hét, hogy ne jelentené be valamelyik nagy múltú vállalat a termelés leépítést vagy gyárbezárást. Ezen a héten sincs másképp, a Volkswagen hétfőn történt bejelentése, miszerint költségcsökkentés érdekében kész bezárni németországi gyárakat, és emiatt felrúghatja a szakszervezetekkel kötött megállapodását az 1994 óta érvényben lévő munkahelyvédelmi programjáról, amely 2029-ig megakadályozza a létszám leépítést, valóságos hidegzuhanyként érte Németországot
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA