Nem is bánom most kicsit visszavonultam. :) Most a pénz jól jön majd, szerintem nem egy bull időszak jön. Kicsit hasalnak a dolgok elkezdek bevásárolgatni. Gloster sajnos most visszament, de optimista jel kicsit piszkálták felfelé. Alteo, Any van most Figyelő keresztben nálam. Most megvárom elsősorban mit csesz szét kormányunk ezzel a hosszú befektetések piszkálásával…. Bankárom a héten hívott, ő már mondta, hogy most szedik ki az ügyfeleket a vegyes részvény alapokból. Hitelezés: lakossági nagyon megugrott, sok az új lakáscélú kihelyezés.
Nagyon nem dübörög most a Vw konszern. VW-nél szerintem elég sok gond van. Mintha lemaradtak volna konszern szinten…. Új Vw személyautók rendesen csúnyák… az a 2 ujjnyi kijelző előtted az elektromos modellekben, meg az a kiálló Tesla style tablet középen. Forma is elég furcsa. Belső anyaghasználat… kopog mindenütt… ezek az érintőgombok agyhalál. Össze-vissza kapcsolgatom én is a klímát. Audinál sem lettek nagy dobások az új a6, a5… Nem érzem illene a szlogen:”haladás technikája”. Meg az összes Audi modell kopogós… beülsz elvagy persze, de ha előtte egy Vw-ben ültél rájössz parasztvakítás a 4 karika, mert kb ugyanaz, csak a jel más rajta. Vw már a managerektől is elvette a Porsche szolgálati autót, eddig minden manager azzal rohangált…. Megmondták nekik: költségcsökkentés. BYD jobban eladja magát nemcsak árban, hanem külsőre is. Audi addig nagyon frankó, amíg nem áll mellette egy Mercedes.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA