Pintér úr inkább azt intézné, hogy a jogerősen megnyert munkaügyi perem soran megállapított összeget utalják ki ugyanis a 15 napos határidő letelt 2 hónapja....
Kezdek alakulni hétvégén átnézek mindent, amit ígértem ;) Most ami kicsit aggaszt, hogy a hosszú távú megtakarításokat lakás célra akarja terelni kormányunk…. Elkezdik kivenni a nyugdíjpénztári, tbsz,nyesz stb lóvékat az emberek bünti nélkül majd. Sajnos a befektetési alapkezelőknek likvidálniuk kell nagyon sok tőzsdei opciójukat. A hosszú lejáratú “jó kamatozású” állampapírokkal együtt, amiből jól betankoltak. A helyzet úgy néz ki, hogy új lakás kínálat béka segge alatt van. Nagyon sok kivitelezést lefújtak. Relatív a lakás hitelek kamatai polgári szinten tolerancia sávban vannak. A hitelszerződések fel fognak pörögni… A kismuki nem tudja mit birtokol az ilyen olyan alapban, ilyen olyan portfolióban. “Úgyis esett anyus vegyük ki! Vegyünk lakást!” és sajnos ez egy láncreakciót vált ki. A részvényeknél nagy esés következhet be a kiáramló pénz miatt. Talán ami jó lehet nekünk az ingatlan fejlesztő cégek, bankok, különböző alapanyag gyártással foglalkozó cégek. Úgy is látjuk az előjelet majd, hogy a bluekban, mekkora esés megy végbe. Kormányunk kész reklám propagandát fog indítani erre a célra, majd levelet kell küldeni a mukiknak stb , csapból is ez fog folyni. Ez nem egy apróbetűs, csillagos függelékként fog megjelenni elbújtatva a közlönyben…
.....szerintem is, az igazi menet az srv es tokeemeles lehet amit szerintem a jelentés utan szept11 azonnal bejelentenek....a szeptember már remelem az akkobés app rol szól majd..
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA