Vettem korán és eladtam tul korán felét és szerintem jol adtam a masik felét(3500db)...most már jo beragadós lesz.Garázstakarit takarítottam kozben.Most irány a presszó.
:), közben meg addig adtam vettem a papírokat, hogy 42 db nyomdát tudtam vissza venni mégpluszban! Végülis egy beragadásnál jobban jártam....de ez most befektetéssé fajult!
Mai próbálkozásom: Oviedo - R. Santander Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) 2,09 (Bejegyzésem nem tekinthető befektetési tanácsnak, sem ajánlatnak.)
Igen erről beszéltem a múltkor,ez vérlázító és mindent sárba tipor, amit az emberi szabad döntés jogáról,és az emberi jogokról gondolok. Láttam egy Lázár interjút, ahol kifejezetten büszke Nagy Mártontr fa, hogy milyen faszán el tudja venni a bankoktól, gyógyszergyártóktól, multiktól a pénzt.Ennyire talán ő sem lehet tudatlan, hogy ne lássa be, minden ilyen külön adót tovább hárítanak a lakosságra, ügyfelekre, fogyasztókra.Mester ez ámokfutás, ezt a legelvakultabb fideszesek is be kell hogy lássák.Vajon személyes sértődöttség okán nem lehet az EU-val normális keretek közé terelni a viszonyunkat?Vagy nem szeretnék, hogy belelássanak az itt folyó működésbe, üzelmekbe.Egy biztos,ha onnan jönne a lové semmi gond nem lenne,nem kellene a saját népét sanyargatnia.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA