A csillagászati nyár
a nyári napfordulótól az őszi napéjegyenlőségig tart, tehát az északi
féltekén a kezdete: június 20., 21. vagy 22. – vége: szeptember 22., 23.
vagy 24.
Hát, én is fideszes voltam...amig volt miért....most meg még szegyellem is ...no mind1...egyszer végetér, mert semmi nem tart orokké.. szegény fiu, sajnos annyira nem fiatal, hogy ne legyen esze...tv-ben is szoktam nézni...katasztrofális....lehetne beletenni egy kis tesztoszteront.....már elnézést.
Személyesen ismerem a srácot, nagyon intelligens, erősen vallásos és már a kezdetektől fideszes. Viszont amióta a mandinerhez került (pont amikor az újság a kesma része lett és több újságírót onnan kirúgtak), azóta egyre kevésbé ismerek rá...
A lengyel mBank friss elemzésében 356 forinttal toldotta meg árfolyam-várakozását, immár 22 314 forintra taksálva az OTP-papírok értékét 12 havi távlatban.hm....🤫
Az a baj hogy a másik topikban sok embernél olyan nem létezik, hogy lefelé, vagy korrekció. Csak fölfelé mehet. Természetesen valahol megértem őket hogy megpróbálják felfelé beszélni, mert valószínűleg nagy pakkokal vannal benne, de az akkor se normális, hogy másnak nem lehet véleménye a másik irányba.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA