....hát én a kártyan a végén minden nyerom visszabuktam, a fogyasztásom fedezte kb....tippmixek se jonnek ha jol emlékszem a vadolid nyerore raktam de x lett...a tobbire nem emlékszem....ezt a kis házmestert még kiiszom a palackbol azt megnézem....
Az a baj ezzel a céggel, hogy olyan olcsó hogy ha jol utannaolvasol akkor minden pénzed ideraknád, nekem most ez meg az app a legtobb.Nem tudtam megállni hogy ne vegyem.Azonban turelmet igényel nagyon.Igazi szakértők vannak a forumában, szivesen segítenek mindenben.Én funda alapján vásárolok, tul öreg vagyok az uj trendekhez.
Az akko forumba irta be valaki, nèztem én is micsoda hülyeség,...nem tudom, de ezek szerint azért elhiszik.....jobbulást a családnak és köszönet a munkádért👍
Gloster::::Földesi László Ákos érkezik a cloud üzletág élére.Világszinten elismert,komoly szakember,aki teheti nézzen utána.A BÉT legstabilabb,értékteremtője lesz a GLOSTER.Aki teheti csipegesse, nem sokáig lesz 1000 alatt.Kiszámíthatósága,dinamizmusa,innovációs megoldásai párját ritkítja.Rendelésállománya brutális,ilyen nagy név beérkezése/mint tulaj is/ nagy felértékelődési potenciált sejtet.Nem bef. tanács,vélemény.
Az eldobatós duma ezaz 5 fő! Árfolyam leveretős. Kicsit menjen el céghálót tanulni, aki össze vissza beszél ilyeneket! Sok a pro közgazdász itt, szerencsére én nem vagyok az… egyik ismerősöm befektetési bankár szegénynek Dr.-ija is abból van… csóró annyira sötét az összes szar konstrukciót felfedezi a piacon és meg is köti! Pénzpiaci eszközökkel nincs tisztában… szerencsére biztosítói szektorban van most, ott nagy kárt nem tud okozni XD
Szia Holding!Cégek amiben érdekeltségében van: Moon Facility Zrt.Vár-Logisztika Zrt.ALQ SAS4 Stripe Zrt.Kárpát Utcai IngatlanA PLUS Invest Zrt.NEO Property Services Zrt.Elitur Invest Zrt.Deniro Zrt.Szerémi Irodaház Egyesével most hirtelen nem monitorozom át Optenben. Könyvelés technikailag okosan tudjak szórni a profitot, költségeket. Így gyors ránézésre nem látok benne kockázatot…
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA