Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Geri-inv  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
GERI-inv
GERI-inv szerda, 07:05
Jó reggelt!
USA zárás szép volt, minden futures is szép:
S&P +0,12%
Dow +0,01%
NASDAQ +0,12%
Ázsia:
Nikkei: +1,12%
Hsi -1,15%
USD/JPY -0,08% nem lépett ki az északi trendből :))
Ft kicsit gyengült az éjszaka…405Ft….
Amúgy minden esetre ma egy emelkedő napot jósolok előre. A Club ajánlásai továbbra is mérvadóak.
Masterplast, CIG, Appeninn, Gloster, Civita
Amibe ne nyúljatok: Waberers, Dm, Opus stb
GERI-inv
GERI-inv szerda, 00:52
Előzmény: #6918  GERI-inv
Kifelejtettem, ha valaki megnézi akar egy füles csésze, akár egy W aljak (dupla alj)is kivehetőek a második alsó pont magasabban van, ami emelkedő trend erősíti jellegű. 
GERI-inv
GERI-inv szerda, 00:46
Kicsit nézegettem a dolgokat a CIG-el kapcsolatban, sajnos én szemmel mérek magamnak, kb 15 vonalat tudok vizualizálni, így ritkán rajzolok csak. (Szerencsére) Ezt csak mobilon karistoltam nektek. Ami fontos RSI szép trendben van, párhuzamot képezve az árfolyammal a növekvő csatornában, crsi a vételi hullámokat jelzi..
A következő hullámot próbáltam nektek berajzolni, ilyen filces stílusban…
Ami a növekvő trend kialakulását, illetve megerősítését jelzi az “E” csúcsot a második kettő lokális csúcs meghaladta. Látszik a trend meredekségén a progresszivitása. Nem valószínűsítem kifulladna ez a dolog, főleg számba vesszük mennyire a mélybe taposták az árfolyamot. Az előzőekben megismert fundamentumok is az emelkedést erősítik meg. A piaci mozgások és a jövőbeli gazdasági környezet is jó kilátásokat helyez a vállalat elé. (Clubban előzőleg taglaltuk ezeket).
https://kephost.net/p/MTUwNDk3NQ.png
Labanc
Labanc kedd, 23:43
Előzmény: #6916  GERI-inv
Köszi szépen az infókat!
GERI-inv
GERI-inv kedd, 23:05
Előzmény: #6915  GERI-inv
Ezt azért írom le, mert Labancot érdekli a nemzetközi mozgás… első pont a világpiac felé nyitásnak ezt lásd át. Mielőtt picinek látod a BÉT-et ebből látod mennyire is egy speciális piac :)Azért sem szeretnek ide fektetni, mert van egy nyelvi sajátosságunk. Ha egy piacot nézel nemzetközi szinten első értsd a nyelvét… információ hatalom… értsd a makró, mikró dolgaikat. Wiener Börse, Frankfurt stb…https://hamburg-business.com/en/hamburg-news
Ismerd a tőzsdéjüket pl Bécs más ajánlati strukturában dolgozik, Japán még ebédszünetet is tart, és 15 órakor lehúzzák a rolót. Ismerd a jegybankok oldalait. Melyik elemzés, kimutatás hol és mikor… 
GERI-inv
GERI-inv kedd, 22:52
Előzmény: #6913  Toka
Őrült számra veszik JPY-ből az USD-ot…
Nem vagyok forexes. Mindig is néztem a deviza kereszteket.. kis logikával a nemzetközi pénzmozgást lehet látni. Pl USD gyengül a HUF-al szemben akkor várható megmozog picit a BÉT. Vagy az EUR gyengül…
GERI-inv
GERI-inv kedd, 22:46
Előzmény: #6913  Toka
Igen, beindult :) 
Toka
Toka kedd, 22:08
Előzmény: #6911  GERI-inv
Ujra kezfoddtek am a carry trade ugyletek.
Toka
Toka kedd, 21:51
Előzmény: #6911  GERI-inv
😇
GERI-inv
GERI-inv kedd, 21:41
Előzmény: #6910  Marika113
Üzenem nekik! A Toka&Geri Investment Management Brothers szívesen vállal elemzéseket, cikkeket, gazdasági előrejelzéseket!
Referenciáink a Clubban megtekinthetőek ;)
Ha más nincs a konyhai rovat is jó lesz nekünk esetlegesen jártasak vagyunk a káros szenvedélyekben is, italozás, szerencsejáték és dohányzás, ha van rá igény… amire persze rejtett igény van az országunkban XD 
Marika113
Marika113 kedd, 21:29
Előzmény: #6908  GERI-inv
Olvasnak fórumot. Megsugom még cégvezetők is ha nem is gyakran ők is emberek kíváncsiak.
GERI-inv
GERI-inv kedd, 20:42
Előzmény: #6906  Toka
Amúgy az Economix szerintem követ minket… szerintem tisztában vannak a projektjeinkkel.
Jobb a találati arányunk, mint a portfolionak vagy nekik… amit önállóan próbálkoznak
Eddig a club portfóliója több, mint jó :)
Toka
Toka kedd, 20:38
Előzmény: #6904  Labanc
Nem tudom, de ujsagok kèpesek vilygvege hangulatot teremteni, vannak akik meg azután mennek.
Toka
Toka kedd, 20:36
Előzmény: #6905  Toka
Mikor beleveszek valamibe nagyobbat azt is megmondom elotte pár percel.Gondolom nem mindenki lesi a forumot..bàr a mostanában megjelent ujsagcikkek ketelyt ebredztettek bennem.
Toka
Toka kedd, 20:34
Előzmény: #6903  Toka
Tegnap a cig be raktam egyedul, ment is...akkor is berakom ha nekem nincs vagy kevés van.Én orulok a más sikerének is, a civitát meg mikor felhuzom akkor meg orulok hogy én raktam a top 5-be.
Labanc
Labanc kedd, 20:32
Előzmény: #6901  Toka
Az a vicc, hogy a magyar tőzsdét sokkal jobban érinti hogy amerikában lesz-e recesszió, mintsem hogy nálunk XD
Toka
Toka kedd, 20:30
Előzmény: #6899  GERI-inv
No legálább a Geri Ur eszrevette...remélem már azt is észrevetted, hogy ahova berakom a rakétás videot ott felmenet van.
Toka
Toka kedd, 20:28
Nyert a Bologna..rajt voltba heinzemen, igaz ott elment az Arad.
Toka
Toka kedd, 20:25
Előzmény: #6897  Marika113
Nem, csak j9 kedvem van...amugy az irások szerint nem vagyunk technikai recesszióban..de lehet csak reggelig.. de ha mégis abba kerülünk:Várakozásunk szerint újra negatív lesz a negyedévi növekedés, azzal újra technikai recesszióba kerül a magyar gazdaság. Ráadásul ilyen jellegű, W-alakú recesszióra a 2008-as válságot követő Európai adósságválság óta nem volt példa. Régiós összehasonlításban is aggasztó a helyzet, ugyanis egyik régiós ország sem áll közel a technikai recesszióhoz az első féléves tényadatok, illetve a harmadik negyedéves növekedési előrejelzések alapján."

Topik gazda

Toka
Toka
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek