A mollal vigyaznék a riválisa igen rosszat jelentett..bár molhoz semmit nem ertek..alacsony akkor veszek pár m ért azt a heti presszosom megvan már el is adom.
..hàt ha most kijovok onnan nem is megyek vissza...five9 ban volt 3 jo korom vagy 4...de most ez a utolso eddig nem tul jo...tán ma, majd estefele meglátom...meg pár más van nemsokért.
Itt a Cignek komoly növekedési potenciál! MBH nagyot villantott, ők meg a kísérője a bálban. Arra leszek kiváncsi, ha megcsinálják a Magyar Biztosítási Holdingot az mekkorát fog szólni…
DH túl van húzva szerintem… Mol meg hát szegényt annyi külön adó terheli, meg mindig szivatják. Mindig riogatják olaj lesz nem lesz ez lesz az lesz… Hernádi kétségbe van esve a befektetők is. Én szeretem az Otp-t, de nem tetszett Csányi múltkori beszéde… meg megint ezek a kormány programok rájuk nézve.
Remélem, a CIG-et az osztalék várakozás (ami miatt én is vettem) fellövi a világűrbe, de legalábbis 400 fölé... egyelőre jól menetel, azért 9-10% körüli osztalék (a tavalyiból kiindulva) erős mágnes.
Közben már a klima is tiszta kezd lenni… :) Nem unatkozom ma a feleségem mellett… nincs pipázgatás, néha úgy érzem magam, ha itthon van, mintha lenne egy hajcsárom XD
Enefi ezen kivul meg App, meg usa papirok.Ezekbol 2 on jelentos pluszban, foleg 1 en marmint a magyar papirokbol.Usaban kb 0an vagyok, de onnan ki is akarok menni...
Én vennék de 1ezret se tudnék, nem sik penzem van,meghagytam egy keveset azt hittem jon a leminosités aztán akkor blue bol bevasarolok...de igy inkább arfolyamkarbantartásra kell használnom, masterbe is kellett tegnap.
Toka Club/Geri-inv