Sziasztok! Mindenkinek ajánlom amerikát és a biontech részvényeket. Óriási pénzeket lehet kaszálni. Revoluton is nagyon jók vannak és könnyű a kereskedés, nem ez a magyar fertő. Aki itt mínuszba lett, kint egy nap alatt vissza lehet hozni, de ilyen gyorsan lehet bukni is. Most sok jó lehetőség van/volt.
Az emlékrészvényeket miért tartod? Miért nem próbálod dobni,és másban visszahozni a mínuszt? Reméled,hogy egyszer újra megindulnak, és akkor annyira,hogy megéri megvárni? Gondolom Delta,és hasonló okosságok.
Amerikat is de foleg kozep europat, azokat a bankikat is jol bevertek kovikor mint az otp-t.Ok is visszajottek, de van bennuk potencial...lengyelek kapják a sok lovét pl.
Wabit miért gondolod melegnek? Madrid-Lip. go-go 1x, City-Kopp. go-go 1x, Sporting- Atalanta X, A holnapi nap lesz kemény szerintem sok meccsel.Tippmixpro n játszom ott nagyon sok összetett fogadás van,főként a cash out nagyon profi ,sokszor jó szolgálatot tett.
Hát az tényleg olyan🙂...bankos papirjaim vannak most foleg kulfoldrol.Nem tartok semmit hosszúra, ha látok benne még potenciált tartok ha nem eldobom.Ilyen marhaságokat hogy tobb evre veszek vmit nem hiszek....ha minuszba megy elrakom emlékbe.vannak így emlékreszvényeimm
Külföld Amerikát jelenti? Itt van olyan kis papírod, amit régebb óta tartasz, mert benne van,hogy megindul,valamikor? Nekem pl. Nutex van ilyen, 8 Ft körüli a legolcsóbb vétel, de van még 22 körül is. Bármikor duplázhat, akár holnap,akár fél év múlva. Mintha ruletten feltennéd a feketére, csak nem tudod,mikor pörgetik még a kereket 🙂
Hát, erre nem gondoltam. De hát a piaci rés azért van, hogy betöltsék! Sok sikert, néha benézek! Ez nagy szó! Egy/két topikba írok és ezen felül kettőt olvasok. Nem tudom miért, de szimpatikus vagy.
tetszik a toka club , receptek főzés jöhet de csak egyszerű gyors mert ha itt logók :) nincs időm főzőcskézni ,november óta barátkozom a tőzsdével nekem szinte minden új bármi jőhet amiből tanulni lehet .
Toka Club/Geri-inv