Két hónappal ezelőtt azt írtad 2/3 pénzzel várod az OTP be a visszaszállót 10000 környékén. Lemondtál róla vagy megtetted? Csak a véleményed érdekel mert tudom OTP ben otthon vagy
500 körül aki számolgatott-elemzett lejjebb várta! Mi ezzel a gond??? Én is lejjebb vártam, de nem jött el, így feljebb vettem! Ennyi! Engedjétek el a haragot! Nem éri meg őrizgetni!
Mi meg azt unjuk untuk amikor valakik(k) mozgás ellenère folyamatosan gusztustalanul le akarták beszèlni de mègsem ment semmikyen áron. Szerencsére a mai egerek már görgősek:)
Első bespájzolás után ugye bátoritás érkezett h.még még vegyèl csak-igaz nem vagyunk ijjedős nèp ,de azert sok kerult ide be végül- aztán nem telt el még 2hó sem teljesen de látszik h.ez biza gyèmánt amivel a kakasok is szeretnek játszani mert csillog ám..ma is csak úgy kapkodják a tik-ok:):)
Nekünk meló után ma otthon lesz ivás h.jó hetet zártunk!iszok a meglátásm h.ide is fektetek be támogatókra,meg h.asszonynèp is támogatott ugye h.Apjuk vidd a kesst nyugodtan OPUSba,de akkor meg nèztem forgattam ezt a gyèmántnak tűnő csodát csak majd Kukuc mesteren is elgondolkozva lèptünk egy nagyot és még időben tankoltunk..aki most gondolkozik lehet könnyem h.jövő hèten már ha nem vesz ma fogát szívja es deágabban kap remèlhetően..
Tök Opus Topik