Jó reggelt! Na, vajon apportálunk ma? De nem tudom, hogy akkor a Konzi miért van felfüggesztve, bár természetesen őket is érintené az apport, csak ugye.... :)))
13h körül megint volt egy kis leállás. Most tesztelik az új fórummotort? Lehet, hogy a nyugatra szerződött informatikusaik helyett a minisztériumokból elbocsájtott köztisztviselők készítették, azért ilyen szuper? :-)
Szia Rébék. Akkor lassan már a finishben vagytok! Nálam 5. Hete nincs semmi. Talán jövő héten tudunk dolgozni újra kicsit majd pár héten belül megint. Idén félkész állapotban telelunk. Ez van, sok minden közbe jött és sajnos nem állnak sorban az emberek munkáért az ajtóm előtt. Est gratulációt köszönöm, de egyelőre még tartós, nem hinném hogy a másik nagy csomag ne találna gazdára, apportot sem tudjuk még. Ezek mind felfelé viszik majd az árfolyamot szerintem ezért a stratégiai pakk parkol tovább. Max a játszós mozog majd
Az első két mondat után még 50-50 % adtam arra, hogy színészkedsz vagy komoly, de utána már egyértelmű volt, hogy kamu. Kívéve azt a részt, hogy eladtad a pakkodat, mert azt többszőr is.
Tök Opus Topik