Szia! Látom te is megfertőződtél a Mészi-kórral. Rád ragasztottuk. De szerintem egyáltalán nem bántad meg! Ránéztem ma az OTP-re amikor írták, hogy tépik. 2% pluszban volt. :-) Mosolyogtam egyet, de nem felejtem el, hogy azzal kezdtem a pályafutásom 6 évvel ezelőtt és sok pénzt köszönhetek neki. Ma jó híreket kaptunk és még fogunk is a későbbiekben, ráültem a kezemre és várom az 1.500-at. Akkor eldöntöm hogyan tovább. Addig is sok szerencsét kívánok mindannyiunknak!
"Itt még én is szigorúan felbeszélni fogok! :D" Emlékeztetnélek a 291-es sorszámú hozzászólásodra. Légy szíves a továbbiakban ezt szem előtt tartani a kommunikációdban. Legalábbis ebben a topikban. :-)))))
A tőzsdei társaság az alap által korábban biztosított tőkét két célra használja. Egyrészt 263 millió forintos kölcsönt folyósított az érdekeltségében lévő Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. számára a Diófa Alapkezelő 5 százalékos tulajdonának megszerzéséhez, valamint 1 milliárd 50 millió forintot biztosít a tulajdonában lévő Wamsler SE részére. Utóbbi az anyavállalatától kapott tőkét salgótarjáni kazángyárában tervezett, összesen 3,6 milliárd forint értékű gyárrekonstrukciós- és fejlesztési program megvalósítására fordítja, melyet kedden az Opus Global igazgatósága jóváhagyott.
Nem vagyok egy nagy szakértő de ez a folyamatos részvénykibocsátás még ha előző napi záróáron megy, nem lesz már kicsit sok? S mikor lesz ebből pénz? Mert eddig ez csak sok sok papír. Oda vissza részvénypapírokkal üzletelnek. "Részvénypapírral nem lehet a boltban fizetni"
Tök Opus Topik