Pár hete én is azt hittem, hogy mi a fene, csak nem rájuk találtam? De nem, nem ők.... a Váci út 99 szám alatti irodaházban van az irodájuk ott láttam a cégérüket. http://www.opus-kft.hu
Nekem az h.tegnapi maxrol esett 8%ot nem èpp bivaly jel.azonban ha 720-750közt zárunk,netán mult hétre várt756-on,akkor az a csúcstámadás elmaradását jelentenè,azt pedig megnèznènk páran..
Azt nem teheted! Csak így egyszerűen. 150-200 körül szerintem sok embernek adtál erőt a pozitív hozzáállásoddal, az1221-es céláraddal. Jó volt akkor ezt látni,és az árfolyam csak megindult a célárad irányába. Azért a teljes eladást gondold meg!
megpróbálok a végletekig optimista és bizakodó (és már már művészi szinten szarkasztikus) maradni minden helyzetben, ez néha sikerül, néha kevésbé, nem csak elméletben hiszek a "nincs lehetetlen" kifejezésben :) megnyugodhattok, hogy azért majd vissza-vissza járok szórakoztatni titeket :) egyre azonban soha ne számítsatok tőlem, akkor sem fogom lefelé dumálni, ha esetleg shortra adom a fejem ;)
Ma kevesebb időm volt nèzni,de nem tetszett így visszatekintve.elfáradt h jött most ennyit.vmiért itt max azt gondolom h.pènteken lehet csak csúcstamadás
Tök Opus Topik