L M BT Q LmBTK Minden kiderül egyszer. Akármilyen politikai oldalon csinál bárki bármit, bűnhődnie kell. Most majd az amerikai beszabalyozza az érzékenyitőket ....
Leengedte az újabb Vasfüggönyt Lengyelország - Eddig nem látott erődrendszer épül a határon2028-magyarul utána jön lengyelország lerohanása-https://uzenetek.webnode.page/blog/alois-irlmaier-latnok-jovendolesei-/
Ahogy írtam, pedofília itt fel sem merül. “Az mno.hu szerint emberkereskedelem gyanújával rendelték el a nyomozást, és nem gyermekprostitúció vagy szexuális visszaélés miatt.” De a storyból az is látszik, hogy az emberkereskedelem is elég gyenge lábakon áll, hiszen az ún. “sértett” maga mondta, hogy önszántából ment oda. Amin csodálkozom, hogy nem szexuális visszaélés a gyanú. Szerintem az állna meg leginkább.
Én nem vádaskodás. Anyagi5 beadták az ügyészségre. Folyamat elindult. A megnevezett elmenekült. Vajon miért? Te elmenekülnél hasonló esetben? Vagy kiállnál, és azonnal feljelentést tennél a vádaskodó ellen?
Márton tisztában lehet a törvénnyel, már fél éve dolgozik az ügyön. A sztori az influenszer tüntetés után kezdődött jó esélyjel azzal a szándékka hogy elrettentsék a szervezőket a "politizálástól". (Panaszkodtak is, hogy megtalálta őket a politika) Ábrahám márciusban el kezdte támadni az Osvathot és a Lakatost, összemosva a pedofiliát a homoszekszualitassal, megvágott anyaggal saját értelmezést sujkolva próbálva botrányt kavarni. Akkor még csak az volt a mottó, hogy ne csak a szinpadon kivül keressük a pedofiliát, hanem nézzünk már szét a szinpadon is, mondta ezt maga MártonZs. Persze egy kicsit rá lehet kenni a szart a baloldalra, meg egy kis Pressman-pedobuzizással lehet jobban szeretni Trumpot, illetve municiót szolgáltatnak a Mihamo-nak, akik most nyálcsorgatva gyülölködhetnek, kitiltás nélkül "pedobuzi libsi"-zhetnek. Szóval működik a propaganda, sajnos.
Kicsit ügyesebb is lehetett volna a propaganda, mert Magyarországon a pedofidesznek hála 14 év a beleegyezési korhatár. Itt pesig az interjúalany maga mondja el, hogy 15 éves volt, maga ment oda, és nem tiltakozott. Lakatos Márk egyébként homoszexuális, nem pedofil (állítólag). A pedofília azt jelenti, hogy szexuális izgalmat érez valaki a pubertást kort még el nem ért gyerekek iránt. Azaz ez az ügy szexuális kényszerítésről szólhat legfeljebb, pedofíliáról semmiképp. Szerintem a pedofilvédő propagandista ezzel nincs tisztában.
nagyot mondo kiskanász---nem fogja átadni a hatalmat.semmikor-maguk
magyarok tehetnek valamit de nem tettek és nem is fognak tenni-orbánnak
olyan hatalma van ami elég -lásd kovid mindenki otthon maradt-beoltotta
magát este 10kor nem ment sehova .de még külön is ment a boltokba ilyen
nemzet megérdemli azt ami jön-naiv nemzet elpusztul.
Ez az abrahám egy feltűnési viszketekségben szenvedő, mellőzött bohóc. Már a puzsér pofáncsapása is egy prosztó színjáték volt. Be akart kerülni a hírekbe.
Szörnyek köztünk járnak