Ledöntötték a szivárványszínű Black Lives Matter-szobrot Ferencvárosban - mennyire alsóbbrendűnek érzik magukat az ilyen szobordöntögetők. Remélem minél több ilyen szobrot állítanak, hadd nézegessék ezek a nagymagyarok.
Szürreális látni, ahogy egy nemzetközileg is elismert céget tönkretesznek. Melyik befektető fog egy politikai kifizetőcéget hosszú távra megvenni? Kezdődhet a Mol leépülése.
Alapítványt hoz létre a Mol és a magyar állam, nagy Mol-részvénycsomagot tesznek bele - nocsak, hernádi főf.sz odaadja a Molt az államnak. Hosszú a sor orbán hátsója mögött.
eredmény: Magyarország élen jár oltásban és halálozásban! Ausztria, Németország le van maradva oltásban és halálozásban! csak naivan gondolkodva : nem ott kéne lenni kevesebb halálesetnek ahol nagyobb a beoltottság? VAJON HOL CSÚSZOTT A HIBA A SZÁMÍTÁSBA?
NO COMMENT Dániában tegnap 2-en haltak meg Covidban. Portugáliában szintén 2-en. Finnországban 4-en. Svájcban 10-en. Svédországban 28-an. Ausztriában 33-an. Hollandiában 34-en. Az Egyesült Királyságban 55-en.
Spanyolországban 61-en.
Görögországban 72-en. Mindösszesen 301-en. Magyarországon 302-en.
Ezt hívják inflációnak. Tök mindegy miért növekednek az árak, ez az elmúlt 10 év ragyogó gazdaságpolitikájának az eredménye. De erről pit eleget beszél helyettem is.
eleve ez a szlogen is hazugság: visszatérni a régi életünkhöz. Nincs ilyen. Az időhurok, vagy bármi más. Nem lesz már olyan. A legjobb variációban, mikor mondjuk ez a szar eltűnik, akkor sem lesz már olyan, mint előtte. Ez mocsok vírus idő után olyanoknak főleg, mint a Fidesz, eszköz lesz. Mint a migránsozás. Félelemkeltés, az ilyen jellegű vezetés aduásza. Félsz, mi megmentünk, neked mi kellünk. B, ez a szar még sokáig itt marad. Pfizer már a tablettán dolgozik, nem véletlen. Talán 5-10 év múlva, mikor gyerekkorban adnak majd rá oltást, akkor. Nagy fesztiválozó és koncertre járó vagyok, de egyszerűen most nem tudom elképzelni, hogy egy 20e fős koncertnél bent a tömegben álljak. Sok emberrel együtt 1 éve vagyok itthon, 10 ember is már tömeg. Extrán megdrágulnak majd a tömegrendezvények a védelem és a szervezés miatt. A Live Nation, a világ egyik legnagyobb koncertszervezője olyan új szerződéseket dolgozott ki, ami bármiféle koncert lemondás esetén őt védi. Ha a fellépő betegedik le, a fellépő költsége, ha a szervezők mondják le mondjuk járványhelyzet miatt, a szervező bukik. 20-50%-kal drágulhatnak a sztárok, akik vele dolgoznak. És akkor szűrés, maszkozás, stb. Az már nem a régi életem...
Volt ott néhány "tehetség", akik a mély dekoltázsukkal akartak (mellbedobással/mellúszásban?) nyerni :) De nem lölö ment előadást tartani, hanem lölöné :) Persze Andika addigra már be volt cserkészve, gondolom... duplán is hiába fáradoztak a tehetségek, mehetnek majd Dubajba :)
"Több ezer ember táncolt, csápolt és énekelt szombaton Spanyolország első nagy koncertjén a koronavírus-járvány kitörése óta. Mindezt persze maszkban és tesztelés után tehették" - ez a szép új világ?? Lassan odáig süllyedünk, hogy egy kávéhoz is egy tesztcsíkot kell lenyalnunk...
STOP fidesz! - Táncolj viki, búcsúbuli!