Tilray. Canadai cannabis termesztő, forgalmazó vállalat.
Ipo 17$-on, első kereskedési nap 22.39-es záró. Járt már 300-on is (max), legmagasabb záró 214.06$. Jelenleg 100$ környékén tanyázik, néha gondol egyet akkor hasít 30%-ot, másnap esik 20%-ot. Én chart alapján azt látom, hogy megvolt a korrekció a kezdeti napok túlfűtötte rallyja után 84-en kitaposták az alját, most pedig erős támaszt épít 100 körül. Szűk 110millió részvény van, ebből 75millió a Seattle, Wash.-based Privateer Holdings Inc. -nál. Kanadában és Európában is árulnak illetve 2018.09.18.-tól az Usába is importának. Elemzői várakozásokat szinte pontosan hozza, szép fejlődés áll a cég előtt. Az Amerikában megindult legalizációs folyamat dominóként tárhatja egyre nagyobbra a lehetséges piacot.
https://www.marketwatch.com/story/tilray-ipo-five-things-to-know-about-the-first-pot-company-to-go-public-on-nasdaq-2018-07-10
https://www.investors.com/news/tilray-gets-ok-to-import-cannabis-for-first-u-s-clinical-trial/
Rendben van, igazad van, s mivel nem ismerlek személyesen, ezért részemről sem volt helyes összeesküvés-elméleteket gyártani, és konkrét véleményt kreálni. Koncentráljunk a kereskedésre! 😉
Még Neked válaszolok, a többi posztot vissza se olvasom, mert nem látom értelmét. Ezért elnézést a többiektöl, de nem reagálok. Én egy kérdést nem ellentmondásnak tartok. Ha megnézed, többször kérdezek, mint talán itt bárki. Én kérdezek, mert mindig bövíteni akarom a tudásomat, és meg is szoktam köszönni a konstruktív érdemi válaszokat. Amikor ellentmondok, az pedig egy vélemény nyilvánítás, semmivel sem hiszem, hogy kisebb értékü lenne vagy rosszabb, mint bárki másé? Ez úgy tudom, egy fórum, nem kizárólag egy ötletbörze? A feltételezés, hogy én bárkit befolyásolni akarok "shortos irányba", nevetséges, és bocsánat, de rendkívül laikus vagy engem laikusnak nézö. Hidd el, fel sem merül bennem, még a magyar posványon se, hogy befolyásoljak ilyen kereskedési volumeneket. Amikor még egy 4ig napi volumene is több száz millió, aminek a felét se teszi ki a pf-et olvasók, hogy is befolyásolhatna egy nem is népszerü fórumozó? Ez a laikus emberek tipikus összeesküvés elmélet szerüsége, semmi több. Egyébként a topik nekem is tetszik, bár szerintem néha a kevesebb több. :)
Nem jól fordítottad, de a lényeg nem változik. Még az Egyház is tart egy pakkot minden eshetősége. Sajnos az elmúlt napok kaszinó-meneteléséből kimaradt.
Gondolom nem rám céloztál? Ha igen, azt kikérem magamnak, sose használtam több nicket. Igen ritkán írok ide a többiekhez képest, mert nincs idöm kereskedés mellett oldalakat írni. Természtesen nem szükséges ennyi sem.
Amire aztán többen jelezték, hogy nem érzik ellenségesnek és azóta kérésre kibövítettem az indoklást. Konkrétan amire reagáltál, az is szerintem egy nagyon fontos tartalmi kérdés, amiröl érdemes lenne beszélni? A longos beállítottságnak pedig végképp nem értem mi köze van a topik címét adó spekulációhoz? Mindettöl függetlenül természetesen én csak idöt takarítok meg, ha te mint moderátor azt kéred, ne írjak ide többet? Várom végleges válaszod, jó kereskedést!
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája)
Ipo 17$-on, első kereskedési nap 22.39-es záró. Járt már 300-on is (max), legmagasabb záró 214.06$. Jelenleg 100$ környékén tanyázik, néha gondol egyet akkor hasít 30%-ot, másnap esik 20%-ot. Én chart alapján azt látom, hogy megvolt a korrekció a kezdeti napok túlfűtötte rallyja után 84-en kitaposták az alját, most pedig erős támaszt épít 100 körül. Szűk 110millió részvény van, ebből 75millió a Seattle, Wash.-based Privateer Holdings Inc. -nál. Kanadában és Európában is árulnak illetve 2018.09.18.-tól az Usába is importának. Elemzői várakozásokat szinte pontosan hozza, szép fejlődés áll a cég előtt. Az Amerikában megindult legalizációs folyamat dominóként tárhatja egyre nagyobbra a lehetséges piacot.
https://www.marketwatch.com/story/tilray-ipo-five-things-to-know-about-the-first-pot-company-to-go-public-on-nasdaq-2018-07-10
https://www.investors.com/news/tilray-gets-ok-to-import-cannabis-for-first-u-s-clinical-trial/