Az EUMSZ 78. bekezdése alapján tagországra nehezedő hirtelen migrációs nyomás esetén hozhatóak átmeneti intézkedések. Ez egy ilyen. Nekem nem kell semmit magyaráznom. Elsősorban azért, mert nem én alkalmazom.
"Miért ne tudnék elkapni tíz év alatt tíz ezer embert?" . Ne haragudj,de te normális vagy amikor ilyeneket írsz? 10 év alatt?? Hogy?? Meg milyen 10 ezer? Naponta jött 5-10 ezer ember át a határokon.
Én a novemberi jelentésből úgy értem, hogy ez per pillanat kötelezettség: "In its regular Relocation and Resettlement Reports, the Commission repeatedly reminded all
Member States of their legal obligations under the Council Decisions and called on those
Member States that have yet to pledge and relocate from Greece and Italy, to do so
immediately. Regrettably, despite repeated calls, Hungary and Poland have still not relocated
a single person and the Czech Republic has relocated only a few and has not pledged for over
a year."
Én nem vagyok a kérdésnek szakértője, (szerintem a migránskérdés tokkal-vonóval sincs Magyarország 10 legnagyobb problémája között) de ha jól tudom, kvóta izé az pont erről szólt!
Mert van egy kiskapu és valakik felhívták rá a figyelmüket. Egyedi elbírálással ha kérik nem tudják elutasítani a hatóságok.Csak megfelelő indokot kell bemondani és máris bejutnak. És hol van belőlük 3600? Mert így 4000 érkeztek és csak 4000 van Magyarországon! Te tudod hol vannak?
Tehát akik 2015 óta idejöttek, biztosan nem mind illegális migráns, hiszen Orbánék is találtak közülük néhány 1000 menekültet. . Tehát 3 éve hazudoztok...
Kb. annyival, amennyi most kell hozzá. Persze, ha megint annyian jönnének, mint a csúcs időszakban, akkor annyival több ember kellene a kerítés mellé is!
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen