A Sasad-Skoglund tranzakció nem más mint a Sasad tõzsdére vivése a legolcsóbb módon. Megvette a nála nagyságrendileg kisebb Skoglundot, és összeolvadt vele, ezáltal a tõzsdére kerültek a részvényei jóval olcsóbban mintha a Sasad önálló bevezetését akarta volna kérni. Kovács Gábortól nem is olyan szokatlan húzás :-), miért csinálna valamit szokványos módon :-)
A részvény jelenleg saját vagyon értéken forog illetve nem forog :-D ami ha azt vesszük hogy az ingatlanjai a saját vagyonban a kilencvenes években kerültek értékelésre meglehetõsen alacsony. Szerintem jó bebektetés, én vennék, de nincs eladó egyelõre :-)
A részvény jelenleg saját vagyon értéken forog illetve nem forog :-D ami ha azt vesszük hogy az ingatlanjai a saját vagyonban a kilencvenes években kerültek értékelésre meglehetõsen alacsony. Szerintem jó bebektetés, én vennék, de nincs eladó egyelõre :-)
Skoglund SASAD hír!
Vitt magával sok sok budakörnyéki földingatlant.
Nézzük mit hoz ez a konyhára!
link
A Skoglund Holding Rt. közleménye a 2005. február 28. napján
elhatározott, a Sasad Rt. beolvadásának cégbírósági bejegyzésére irányuló
cégbírósági határozat meghozataláról
A Skoglund Holding Befektetési Részvénytársaság ezúton tájékoztatja Tisztelt részvényeseit
és a tkepiac további szereplit, hogy a Fvárosi Bíróság mint Cégbíróság 2006. március 22.
napján kelt és 2006. március 28. napján kézbesített Cg.01-10-042881/95. sorszám alatti
végzésével 2006. március 22-i hatállyal bejegyezte a Skoglund Holding Befektetési
Részvénytársaság és a SASAD Szövetkezeti Részvénytársaság egyesülését, amely során a
SASAD Szövetkezeti Részvénytársaság beolvadt a jogutód Skoglund Holding Befektetési
Részvénytársaságba.
Felhívjuk Tisztelt Részvényeseink figyelmét arra, hogy a megsznt Sasad Szövetkezeti
Részvénytársaság által dematerializált úton kibocsátott, 1000,-Ft névérték „D” sorozatú, a
cégbírósági bejegyzéssel érvénytelenné vált törzsrészvények (HU0000053913) tekintetében
további tranzakciókat nem lehet lebonyolítani.