Ameddig lehet titokban tartják, addig még gyűjtenek. Szintenként. Jövőhéten jön a rendkívüli kgy meghívó. Ott majd leesik sokaknak a tantusz mikor az új FB elnök nevét nyilvánosságra hozzák. Mondom, ez a cég már nem Orbóké.
Igen, és biztosították is rögtön, hogy az a 'sok valami' elsősorban ne a törzsrészvényeseknél csapódjék le (l. osztalék elsőbbségi és szavazatelsőbbségi (vétó) rv-ek bevezetése - ez utóbbi miatt Orbók úr kigolyózódni látszik a saját homokozójából; ami azért picit fájhat neki - bár gondolom a börtönnél kevésbé fájó).
Sobadi...ne viccelj.... Ő Orbók palota pincsije volt... Itt komolyabb emberek jönnek mint Sobadi. Set gyakorlatilag megszűnt. Ez már egy másik cég. Altera-Autowallis. Estmédia-Delta. Opimus-Opus stb
Ez izgalmas, hogy nem merted/akartad ezt megírni a fő profilodból, inkább csináltál egy újat. Miattam onnét is jöhet a szponzor, aki feltolja a részvényárfolyamot....
FOX 61 a Triman embere. Őket szépen kigolyózta Orbók. De Triman mit is tudott felmutatni mióta beapportálták? Azon kivül hogy eladtak 2 millió részvényt....Én úgy hallottam, hogy az új nagytulaj egészségiparból jön. Sorra nyitják a magánkórházakat országszerte. Eszméletlen nagy biznisz ami még csak most indul igazán.Nem véletlenül fektett be Csányi és pl Wáberer is a magánegészségügybe. Addig is itt egy név. https://www.nemzeticegtar.hu/medalliance-zrt-c0110049675.html További jó nyomozást mindenkinek.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja