nem tudom bemásolni.(mondjuk valószínű én nem értek hozzá-bevallom,én csak olvasok-nézegetek a gépen:) ..de lehet jobb is,mert nem akarok felbeszélő lenni. ..de a levél alapján korrektnek tűnnek.(majd )
Ha Te itt vagy az mar önmagaban fèl siker! Viccet felreteve, kicsi kozkez, komoly tervek, kitisztitjak a ceget, toket emelnek! Korrekten reagalnak minden levelre es telefonhivasra, fenntartanak irodat embereket, ceget alapitanak 100 milla cashbol, mindenki dontse el jelent e valamit, s a sok lebeszelonek koszonje meg a sok megnem nyert casht!
Ezt en is tudom.. elhanyagolhato forgalom mellett nincs csökkenés viszont forgalom mellett allando emelkedes van ez innen egyértelműen felfelé mutat.. az időtáv 1 hónapon belüli es nyílván konnyebb 90rol 200ra menni mint 60rol vagy lejebb
Azert 9:00-kor a 80as indi erős volt :) .. de mindig tartjak 90en pontosan annyi minimalis dbvel ami kell hogy itt maradjon , nagyon precízen az utolso pillanatig van ugy pakolva a vevő oldal hogy ennyi legyen az ár.. darabra pontosan mar pár napja
Set shortot ? Egyszerubb ha atutalod a penzed .. a set short 1 honapon belül is tuti bukó :) nem engedik 90 alá nagyon.. es ha kijön hir a tőkeemelésről akkor futhatsz a penzed után shortban.
SET Nyrt