Az irany egyértelműen felfele van.. exet meg illene figyelmen kivul hagyni mert akarhany ft ez a papir es akarhany lepes történik ugyanazt a dumat nyomja honapok ota.. es gondolom egy ilyen ijesztés alkalmaval boven be tud vásárolni.. :)
én sajnos tegnap 70-ért vettem, és ma reggel 41-ért eladtam.....nem ex miatt....kevés vevő volt, úgy gondoltam később még rosszabb áron tudom csak eladni
jah, sima ignore :) meg a cégről írkált információjuk is. mint tudjuk a béten üres-semmi cégeket is megralliztatnak. nem érdekel a cég. a papír forgalma és a pénzszerzés lehetősége érdekel. azokról meg a vételek és eladások árulkodnak. ennyi.
Nem foglalkoznek nyavalyas ex es mas nickjeivel kimaradtak ebbol is s rikacsolnak! Est ott1 konzum opus stb mind profitot termel nekunk ok meg luzerek :) A ceg kepviseloi helyeben reg beperelnem oket, letezik par jogalap hozza!
"szóval kölcsönt kaptak egy partnerüktől. ezt közzétették az MNB által üzemeltetett honlapon. pénz kölcsönzése engedélyköteles, amit az MNB felügyel." Annyit tegyünk azért hozzá, hogy üzletszerűség esetén engedélyköteles. (Rendszeres, nem egyedi, stb ezen kívül vannak még nehezebben eldönthető kritériumok amiről elvitatkozgatnak a jogászok ha kell...) Gondolom itt nem bankszerű működésről lesz szó. Mindenesetre a zsebetekben van 50k ha valaki eldobta. Így kell ezt.
Nah kiduhongottetek magatokat, ennyit ertetek el hogy egy ket aukcio erejeig leveritek az arat, piacbefolyasoltok, aztan majd ujra celbaveszi a neverteket.
SET Nyrt