sokan speka elment, lehet ez volt a cél. Így aki jön az olcsón tud tőkét emelni/vasarolni, s jól felpumpalni az arfolyamot, úgy hogy a sok kicsinek ennyi év utan még mindig ne érje meg kiszallni (szép kis inflacióval kalkulalva meg különösen) .
Még az is lehet :) bár itt már csak játszani maradtam 30 k-val és átköltöztettem a többi tőkét az Opusba, 4ig-be és társaiba :) adózáshoz talán majd év végén jól jön pár SET részvény...
ez 2018 közgyűlés 6/2018. (II.9.) számú Közgyűlési Határozat
A Közgyűlés úgy határoz, hogy a mai nappal a Ptk. 3:294. § (1) bekezdésének, és az Alapszabály
VI. 2. m.) pontjának megfelelő módon az Igazgatótanács részére felhatalmazást ad a Társaság
alaptőkéjének felemelésére. A felhatalmazás értelmében az Igazgatótanács a Társaság alaptőkéjét
legfeljebb 10.000.000.000,- Ft, azaz Tízmilliárd Forint összegig emelheti a jelen határozat
meghozatalától számított öt éves időtartam alatt, azaz 2023. február 9. napjáig. A Ptk. 3:294. §
(2) pontja alapján jelen felhatalmazás alapján az Igazgatótanács jogosult határozni az alaptőke
megemelésével kapcsolatos, egyébként a Közgyűlés hatáskörébe tartozó kérdésekről is.
SET Nyrt