Tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de ha nekem ennyi papírom lenne SEt-ben én ülnék a seggemen és örülnék, hogy emelkedik, vagy ha épp nem, hát nem rondítanék bele, geci módon manipulálva az árfolyamot, kibaszva a többi részvényessel. De úgy tűnik, hogy vkinek a rohadt sok sem elég, kapzsi geci, mint pl Lölö, vagy csak unja magát...erre lenne pár tippem, hogy miként tudná az unalmát elűzni másképp :))
El is köszöntem !! Üdv mindenkit a tőzsde világába nincs is itt értelme 1-2k papírú emberkéknek bizonygatnom, gondolkozzatok el hogy 1ft esés nekem mennyire jól esik? Ja és bőven 5% fölött vagyok még én nem adtam el ma se SET papírt!
Persze,hogy megfogja kapni,lenyomja saját magának.Most számoltam ki,hogy 336.000.db-ot tud eladni jelentési kötelezettség nélkül,és még ki tudja mennyi van neki fű alatt...Átlagban nyerjen csak 200Ft-ot a manőverével,az már egész csinos nyereség egy 2-3 hónapos mutatvány alatt.
Ami viszont biztos, hogy valaki(k) támadják a papírt. Volt már ilyen. Pár hete írtam arról, hogyan lehet jól megmozgatva a papírt elszedni spekára nagyobb tételt, majd fel-le is megkeresni vele a pénzt. Azt is írtam, hogy forgalommentes napok kellenek hozzá előtte. S lám, most el is értünk egy ilyen időszakhoz, és be is indult, ami eddig csak finoman ment, most sürgős lett. Technikailag is adott, a rafkós csapat pedig kihasználja. Epic lenne, ha egy hír belerondítana a tervükbe, mert akkor venné más is és nekik kevesebb jutna ilyen akciókhoz.
Oda csak azért tettem be mert ott nem állt senki és Met lássa hogy venni szeretnék nem kamuztam ,de szerintem se kapnék ott(vagy is remélem nem megyünk le oda) most 633 an 5k ott állok vételen aki megunta várom!
Ez a mutyizás magasiskolája...nem sok kell hozzá, csak egy telefon kb :) És az a durva, hogy ezt meg lehet tenni...mindenféle következmény nélkül, szabadon és röhögve. Közben a többi részvényes meg szopja a f...t.
SET Nyrt