super ! Köszönjük ! Nem kell itt nap mint nap magyarázkodni és bizonygatni , hogy szép jövő előtt áll a cég ......egyszerűen csak be kell tenni ezt a cikket comment nélkül ! :)))))
Köszi! Na ennyit a károgókról. Ha ezt véghez is viszi Orbók úr, akkor 2 év múlva már csak nézni kell a rv-t a nagytulajoknak is, nincs eladási kényszer, mert az osztalékból befolyó pénz is irdatlan sok lesz :) Előre grat sobadinak.. kiszámoltam 50ftal, jelenlegi rvszám mellett. :)
- mindig nem mehetünk fel korrekcio természetes piaci reakció - szepen épülő ceg - korrekt vezetői magatartás a befektetok fele - tegnap olvastam pl bloomberg n hogy a blackrock a vilag legnagyobb alapkezelőhe tovabbi giga up t var a vilag piacain rengeteg cash var befektetésre es építik le a short allomanyaikat ( bar a pánikolo shortos a legjobb longos ) Tobbi megtalálható a neten!
légyszi felvilágosítanál? kb. bő 1 hete nem olvastam ezt a topikot, csak láttam hogy szsbadesésben volt a Set és sokat ment le.. amikor még figyeltem akkor 790 körül volt.. ennek mi lehetett a hátterében és mi hozhatta el most a fordulatot? tehát hogy szerinted milyen kilátások vannak most..
SET Nyrt