Ez így van,kár hogy az arcukat nem fogjuk látni:)) Na,de az Opus ez meg a SET topic. Opussal ellentétben itt még friss versenyző vagyok köztetek,3 hete sikerült beszállnom.Ilyen alacsony össz. részvényszámmal csillagokba lehet repülni.Először az 1000-et lépjük át,utána szerintem begyorsul majd az emelkedés.
Ha ezen múlik! :) Nehogy nyomjak én is egy dislike-ot... :D :D :D De azt nézem, hogy már átirányítják őket, nem csak egy ember felel egy fórumért, hanem valószínűleg divíziókat hoztak létre :D
Sobadi jelenléte itt önmagában is megnyugtató ! Önbizalmat és optimizmust áraszt az egész fórum hangulatára ! Ami további emelkedést generál ! :))))) Hajrá SET és persze Sobadi (is ) !
Amúgy kíváncsi lennék az ilyen emberekre, akik mindig fordítva követik az árfolyamokat. Otthon ülnek, emelkedik 2-3-szor 10% fölött, majd korrekció 1-2-szer 5% és nyugtázza, hogy na ugye megmondtam, hogy veszélyes. Vannak ilyenek! :D Hát, barátom, ha úgy érzed, akkor legyen! :D (Jah, és dislike-oló kolléga: kérem a dislike-ot!!! Ne te add, én kérem! :D)
első kp tőkeemelés 300on volt, 250nél azt mondtátok soha nem lesz 300 második 424 en, soha nem lesz 400 harmadik 1000 felett, soha nem lesz 1000 szerintem meg lesz, nem is olyan soká
SET Nyrt