Pappír nélkül fröcsögtök itt,de nem csak itt,más fórumokban is.Úgy látszik kifejlődött egy új faj a károgó proli.Nektek semmi nem jó,nulla pozitívum ,gondolom az életben is ,,sikeres " karakterek lehettek.
2 és félszeresbe ülünk itt, én azt mondom, hogy te nagyon szívesen lenné a helyembe, csak sajnos későn jöttél és neked egy 20, 30 % nem felel meg :) ezért nem szállsz be itt :)
engedd el szerintem én is elengedem, majd rájönnek páran, amikor visszamegy az árfolyam nyílván a felbeszélők akkor is pluszba lesznek mert ők beszálltak vagy 30ft-on de aki 300fölött szállt be annak nem lennék a helyében.
Köszönöm! S 3-szor nagyobb mennyiségben! Nincs több kérdésem Festina. Így is lehet tőkét bevonni. Kötvény RV eladás utóbbira láttunk már rossz példát! Valakik azt is illetve ezt is előjegyezték! Vajon ugyan azok, akik partnerek voltak akkor és most is?
Abszolút egyetértek. És látható, hogy a SET egy növekedésorientált (expanzív) részvény, vagyis a részvény árfolyama a befektetők jövőbeni működésére és beruházásaira vonatkozó várakozását tükrözi. Brealey-Myers könyvében olvasható ezzel kapcsolatban egy Michael Eisner idézet, amikor a Walt Disney Productions korábbi elnöke az alábbiképp fogalmazta meg a "jelenséget": "Az iskolában megírtuk a tesztet, aztán leosztályoztak bennünket. Most pedig már akkor osztályzatot kapunk, amikor még meg sem írtuk a tesztet." A befektetők bíznak a cégcsoportban, és ez számít, nem más. Hajrá SET! :)
SET Nyrt