Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
5600-5700 közötti résre gondolsz 2018.03.06-án ? Szerinted az T05 ben mennyi ? Azért nehéz kalkulálni mert a tőkeáttétel is napról napra változik így még egy Stop megállapítása sem könnyű ... Nekem a jelenlegi 3,21 es szorzóval úgy 1778 -ra jön ki . A döntés valószínűsége napról napra nő , a hírre az ellenállás közelében tüske fel és vissza egy lehetséges verzió lehet ami ha ma lesz elviheti holnap 5600-ig !
Szerintem akkor nem alakzatot figyel ;), hanem mondjuk egy momentum konfigurációt. . TA alapon is sokféleképpen lehet kereskedni, van, aki gyertyaalakzatokra figyel (HS, zászló stb.), van, aki indikátor jelzésekre (pl divergencia, konvergencia, horog, "madár"), van, aki gyertyakombinációkra (engulfing, kalapács, stb.), van, aki a mozgók kereszteződésére, mindegyik esetben máshová koncentrálódik a figyelem. Nekem az fontosabb, hogy konzisztens- e a rendszer, mennyi a belépő várható RR-je és milyen találati aránnyal dolgozik valaki.
Órás/ 5h csartot nézegettem, közel az emelkedő csati teteje. Tippem, hogy 5550/5600 között tetőzünk holnap/holnapután. Most úgy gondolom kiszállok 5550 körül, de még alszok rá egyet.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.