Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én 3570-es átlagárral ülök benne, eddig úgy gondoltam 4100-4200-nál kiszállok, de még megvárom az MSCI hírt. 7-e Csütörtök vagy 12-e kedd a bejelentés napja?
Nem semmi, milyen ötleteid vannak!:-) Ennyi erővel az sem elképzelhetetlen, hogy a francia gyógyszer cég EGIS után, Ricsi-be is bevásárpolja magát! Szerintem Ricsi nem szorul rá ilyen trükközésekre.
esetleg a lottószámokat nem tudod előre? előre is köszi!
Törölt felhasználó2013. 11. 04. 13:29
Előzmény:
törölt hozzászólás
Akkor most ülj le megint a popsidra Évus és maradj nyugton!:-) Ezt teszem én is! Szóval az a terv, hogy legyünk nyugodtak és keressünk Ricsivel egy csomó pénzt! Mit szólsz hozzá?:)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.