ha jól emlékszem, korábban a bankszámláknál a tranzakciós díj bevezetés/emelés előtt hoztak egy olyan rendelkezést hogy korábban nyitott bankszámláknál nem hárítható át a díj, a régi tarifákat kell alkalmazni.
értékpapírszámláknál a tőke sokszor be van fektetve. mikor befektetted a tőkéd valamibe még nem voltál tudatában annak h díjat fognak emelni. két lehetőséged van ha szolgáltatót akarsz váltani: transzfer vagy eladod ami van és a kp-t viszed át. transzfer: a magas költség miatt csak több milliós eszközt éri meg sztem transzferálni, viszont ha jól értem ennek a költségét is megemelték, ez min. pofátlanság ha tényleg így van.
ha eladás és kp mellett dönt vki akkor megint nem várt kiadás elé állította szolgáltató, és mondjuk dax vagy atx részvénynél min 7 euro a jutalék fajtánként.
szóval min. pofátlanság komolyabb türelmi idő nélkül az ilyet bevezetni, de ki tudja, lehet egy reklamációt megér a felügyeletnél.
lehet be kéne panaszolni őket a felügyeletnél(erste/portfolio), talán lenne eredménye.
akinek több számlája van náluk (noprmál+tbsz.-ek) az most pisloghat a díj miatt.
korai lesz az még, ha megy ha nem..
önkényes programeltávolítások, kikapcsolhatatlan frissítés, beépített kémfunkciók, magától működő egér, program inkompatibilitás...stb stb..
Kell ez neked tényleg?
Tudja-e valaki, hogy a RANDI, Windows 10 alatt fut-e?
Most akarok op rendszert cserélni, nehogy beszopjam.
A honlapon csak ezt találtam:"Microsoft Windows Vista/7/8/8.1 x86 vagy x64 operációs rendszer"
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?