Szia! Milyen új funkció én nem látom:( Ha azt csinálom amit írsz, akkor nekem a jobb egér gomb után feljönnek ezek a választható lehetőségek:
Grafikon
Ajánlati könyv
Árinfo szűrve
Vétel
Eladás
Instrumentum eltávolítása
Tulajdonságok
Hol van itt olyan ÚJ dolog ami hasonlít a peti papírinfo ablakhoz? Mert nálam ez van és max annyit tudok tenni hogy egyenként előhívom ezeket mint eddig is(grafikon, ajánlati könyv,árinfo szűrve), csak ezt akkor minde részvénynél megkell csinálni ami rettentő macerás és hely sincs, míg a petinél mindezen adatok egy ablakban(papírinfo) benn voltak s márcsak a részvény nevét kellett váltogatni amire csak akartam.
Ha az ajánlatodat nem módosítod, vagy vonod vissza addig amíg teljes egészében nem teljesül akkor csak 99Ft a díj. Persze figyelembe véve azt is, hogy az ajánlatod össz értéke normál megbízásnál az 50 ezret, dt, tdt megbízásnál a 100 ezret nem haladja meg. Ez a kbc-nél is így működött.
Tegnap vettem 100db fotit, amit 4 részletben kaptam meg a juti 99Ft volt.
1. nem tudom, de valószínű
2. egy ajánlatod akárhány részletben viszik el akkor is azonos pl.
DT-ben 0,1% min 99 huf,
napon túlra pedig 0,2% min. 99 huf
ajánlatonként számítja a kötésdíjat, mindegy hogy hány tételben sikerül eladni- venni
(gondolom ez a visszavonásig érvényes ajánlatokra vonatkozik, hiszen ha dt és ma nem sikerül mind eladni-venni, akkor holnap új ajánlatot kell betenned, akkor újból indul a kötésdíj)
Még két kérdés, és állítom mindjárt elhúzok egy TESCO-ba, mert már nagyon csurog a nyálam.
1. bef. hitel (lombard hitel) van náluk?
2. a min. 99 Ft ajánlatonként azt jelenti, jól értem, hogy hogyha pl. 5 részletben viszi el más pl az 500 papíromat, de én egy ajánlatot adtam, akkor nem 5* pl. 99Ft, hanem egyszer 99 Ft, (sántít a példa, de értitek mit akarok kérdezni), ill. ha ráborítok villámkötéssel? (piacin) 500 papert, és az 400, 399, 398 Ft-on teljesül, akkor nem 3*99F, hanem 1*?
nincs pdf, helyette a webesen simán kijelölsz/kimásolhatsz bármit excelbe.
Én is csinálom naponta, illetve amikor van kötésem/zárásom.
legalábbis ezt csináltam a Eq-nál, de az RC detto ugyanaz.
Nekem tetszik, habár kevesebbet tud (jelenleg), mint az Eq, de nem éltbevágó részeket érint. Gondolom fejlesztéssel nem maradnak le.
Bátran merem ajánlani őket, hisz ők az eredeti Eq-sok
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?