Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Sajnálom de érthető is szerintem hogy így döntöttetek. Remélem nem zárkoztok el teljesen ettől a fórumtól. Sok hasznos infót kaptam eddig is tőletek, még csak tanulom a tőzsdét
Köszönöm Justy a bizalmat! Majd jelentkezem, illetve érdeklődöm. Jelenleg nem vagyok otthon, de jövő héten benne lennék. Egyenlőre csak átfutottam a mai napot, kicsit bonyolultnak tűnik ez a jelentkezés de majd elolvasom újra. Szépen zártunk, nem is aggódtam a papír miatt. Reszeske kollégával már találkoztam est média kapcsán :)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)