El bizony. A zárt folyosónkról ki a fa.z lopja el a bakancsomat a küszöbről?
Svájcban ahol laktam, szinte csak ics nevek voltak a kapucsengőre írva. Hogy a fenébe merte otthagyni a postás a küszöbön a csomagokat a nem is zárt lépcsőházakban? És a biciklik miért hevertek halomban a bejárat előtt, nagyrészben szabadon? Balkáni környékről beszélünk, max 50% őslakossal. Még hogy nem az ország tehet róla.
Jó ez nem ide tartozik, de a topik úgyis zárható lassan.
Svájcban ahol laktam, szinte csak ics nevek voltak a kapucsengőre írva. Hogy a fenébe merte otthagyni a postás a küszöbön a csomagokat a nem is zárt lépcsőházakban? És a biciklik miért hevertek halomban a bejárat előtt, nagyrészben szabadon? Balkáni környékről beszélünk, max 50% őslakossal. Még hogy nem az ország tehet róla.
Jó ez nem ide tartozik, de a topik úgyis zárható lassan.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)