Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Igaz, nekik több van.
De mivel 5% feletti tulaj, a Keletfakft-nek jeleznie kellett volna ha vesz, ill.annak is aki 5% felé kerül.
Ilyen jelzések nem voltak, így csak 1 valaki volt aki 80K-t tudott eladni, még ha nem is az összeset.
Neharagudj, de ez irreleváns indok. A cég a részvényeseké, akik közt Viktor is csak egy 5% alatti tényező. Az, hogy sok-e a tőzsdén tartás költsége vagy se, kivezetik-e vagy se, az részvényesi döntésnek kéne lennie. Hol a részvényes döntési joga most? Meg lehet nézni mi történt ma, fejvesztett menekülés, mert mindenki attól fél, hogy elfogy a likviditás, mielőtt lenne közgyülés és felelős döntési lehetőség. Lásd Eneffi... A kivásárlási árról is a közgyülésnek kellett volna döntenie, hiszen a bentmaradók rakaszkodhatnának a könyvszerinti értékhez, a távozok meg lehet harcolnának valósabb értékért. Ehelyett egy 5% alatti részvényes dönt maga??????
Neked sincs megosztható infód, hogy mi miért történik? Elég ha a belső konfliktust meg tudod erősíteni. (netán Tigus)
Sokat kerestem rajta és az 5700-zal sincs bajom. De nem világos, hogy lesz a magyar Buffett sztoriból, ami szépen haladt eddig, egy nap alatt tőzsdeelhagyás.
Ami tényleg nagyon zavar, az a jövőkép (hiánya). Mi vár arra, aki marad? Mi lesz a tbsz-es, nyeszes papírokkal? Hogy müködik a Zrt, az osztalékfizetés, a sikerdíj? Ezek ismerete nélkül hogy lehet 1 nap alatt döntést hozni?
Én részben kiszálltam, Te mit lépsz, ha nem titok?
DE...
Zaláéknek több volt 80k-nál. Amúgy sem azt mondtam, hogy feltétlenül Zaláék voltak a T betű mögött a fiktív szituban. Lehetett a Keletfa is...
Még csak azt sem mondom, hogy így volt... de lehetett így (meghatározó tulaj kb. mindig mindenhol van...)
Még a Magyarország Nyrt.-ben is, de ebbe most nem mennék bele :)
Azért itt finoman szólva is jobb csapatról van szó! Nem faék-bonyolultságú focistákról...
Az viszont korábban is feltűnt, hogy nagyon tartják egymásban a lelkesedést a befektetők. Ez gyenge pont, mert egy kis/nagybüfinek nem kell megerősítés, ha biztos önmagában. Nem is csoda, hogy sokan remegve eldobták - nem okolom őket semmiért, nehogy bárki is félreértsen.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)