Dezsőkém,ne sértegess,én sem tettem!!!!!!
Először gondolkodj,aztán cselekedj!
Ha ezt a tanácsot megfogadod,még sokra viheted az életben,no meg itt a tőzsdén is,persze csak akkor,ha már észrevetted,hogy nyitva van!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó2007. 03. 23. 16:29
Ágnes! Amikor megnyitottam még nem láttam, hogy már nyitva van egy másik topik, csak utána vettem észre!!!! Egyébként meg büszke vagyok Rád mert rendkívül bátran képviselted a saját véleményedet!!! Így kell!!! Büszke vagyok Rád!!!
Törölt felhasználó2007. 03. 23. 16:29
Ágnes! Amikor megnyitottam még nem láttam, hogy már nyitva van egy másik topik, csak utána vettem észre!!!! Egyébként meg büszke vagyok Rád mert rendkívül bátran képviselted a saját véleményedet!!! Így kell!!! Büszke vagyok Rád!!!
Törölt felhasználó2007. 03. 23. 16:28
Igazad van,a topik nyitáshoz valóban nagy bátorságra van szükség,én mag csak egy gyáva senki vagyok,aki nem mer topikot nyitni!
Vagy lehet,hogy a fejemet,ami a nyakamon van,tudud,arra használom amire kell,nem pedig ostobán megnyitom a sokadik ugyan olyan topitok,mint te is!
Hiszen a véleményedet letudud írni a meglévő tupikba is!!!!!!!!!!!!
Én ezennel a vitát lezártam,szevasz!!!!!!!!!
Törölt felhasználó2007. 03. 23. 16:17
Olyanok mondanak ilyeneket, akik nem mernek topikot nyitni!!!
Törölt felhasználó2007. 03. 23. 16:16
Az csak jó minél több topik van... Maga szerint? Érveljen!!!!
Phylaxia