PANNON-FLAX Győri Lenszövő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
A változás (törlés) időpontja:2014/10/01
Törlés kelte:2014/10/07
PANNON-FLAX Győri Lenszövő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság "végelszámolás alatt"
A változás időpontja:2014/10/01
Bejegyzés kelte:2014/10/07
3 napon belül törölni kell a tőzsdéről. péntek lehet az utolsó kereskedési nap?
Ez az egész foschtalicska cég nem szólt másról, hogy amit anno pert nyertek az útépítésből, azt hogyan lopják ki a cégből az igazgatósági tagok és a tulajok.
Először eladták a követelés értékének feléért -kíváncsi lennék, hogy a követelést mennyi időn belül tudták milyen százalékban behajtani- de ezt soha nem fogjuk megtudni.
A befolyt összeget meg eltették az egzotikus közel keleti befektetési alapba, amiről soha semmit nem kommunikáltak , pedig a cég értékének nagy részét az adta.
Ki a faxot érdekelt hogy mit csinál a textilgyár? Senkit!
Kiváncsi vagyok , hogy a keleten befektetett lóvét ki kapta meg végül hogyan élték fel.
Tisztességes jogállamban az egész pártkommunista típusú vezetés mehetne a börtönbe, itt meg élnek mint hal a a vízben.
Mondjuk Mo-n nem először láttunk ilyet... Messze nem voltak olyan profik , mint az RFV-nél, amolyan komcsi típusú- ami megvan azt lopjuk el a legkevesebb energiabefektetéssel...
Kerszi Zrt.Mihály József felszámoló személyében.Próbáltam felvilágosítást kérni a további folyamatokról,de nem kíván velem beszélni. Mint tulajdonos a szavazásommal én is megbíztam.Úgy gondolom nekem is jogomban áll tudni,hogy mi történik.Az a nagy tulajdonos aki megbízta és felkérte biztos egyeztetett vele és ő mindent tud.Utaltam erre egy régebbi írásomban is,hogy itt már minden elő van készítve.Be is következett a megérzésem az utolsó közgyűlésen.Mindent sikerült neki átvinni ami fontos.
igazad van 50% felett van az hogy 75% -ig nem kell jelenteni. A jelentések szerint nem változott a nagytulajok részesedése a 2013 éves, és a 2014 féléves jelentés között, kivéve Ery akcióját.
igazad van 50% felett van az hogy 75% -ig nem kell jelenteni. A jelentések szerint nem változott a nagytulajok részesedése a 2013 éves, és a 2014 féléves jelentés között, kivéve Ery akcióját.
Pannonflax