maradtál 10 % alatt a vásárlásaiddal, ne kelljen újabb bejelentés, és pont annyit adtál az 5% alá se kelljen. De szerintem meg vissza fogod venni még egy körre :D
Ez az egyik verzió. A másik, hogy csökkentette a részesedését, eladott 90K-t amin duplázott! Most van kp-ja, ha lentebb megy vevő, ha feljebb, neki az is tökéletes.. de egy újabb rallyhoz kellhet a pénz mint tudjuk:-))
Ismétlem, valaki meg is vette Tőle!!
5% alatti bejelentés nem lesz.
Ha visszanézed az elmúlt 3 napot pontosan látod melyik voltam én az eladásban. Én nem adtam lefele, így nem befolyásoltam a napi árat a héten!
Egy a gond ezzel, egyszerűen nem fog tudni eladni 110 k részvényt. Nincs vevő a könyvben. Ha meg csak önt és nem ránt, nem is lesz. Persze lesz kitárazás, de lesz még rántás is. Ennek nincs más módja.
hogyne tudnád meg. kitárazás folyik. 1-2 héten belül 5% alá megy, és a hírt követő 1-2 nap után látványos öntések lesznek. 60 ft alatt fogja végezni a papír, mire kiszáll Ery. ott, ahonnan indult. csak már senki nem fog belevenni többet. ennyi volt a történet.
Egyébként meg csak megköszönhetjük hogy beírta, mi történt. 5% fölött maradt, ha nem írja be sosem tudjuk meg. Én továbbra is azt gondolom, lesz itt még érdekesség bőven :D
Pannonflax