Hektikus mozgások sokszor megfigyelhetők azért. Múlthéten ilyenkor két nap max után, még a 3. nap felhúzták 220 fölé. Ami az azt megelőző hét mozgásában egyáltalán nem volt benne. Egyszóval szerintem nem lehet kiszámítani mi következik. Egyelőre azt látom 130 -nál venni kell, 180 fölött adni. :D
Igaz vettek 5k-t kb reggel azon a szinten,de utána semmi vevő...
..és csak utána álltak be nagyobb(2-3k-s) tételekkel 159-160ft-ra.(és persze a fölé még jó néhány k.)
Szóval nem ő miattuk nem vették,hanem nem volt vevő és ezt látva adták volna.
..de lényegében majdnem mindegy,mert az árfolyam a nap eleji szinten stagnált:)
A héten meglátjuk a vétel eladást. Persze ha nagyon esne néha jobb dobni, de a tegnap vevőknek még bőven nem sietős a kényszer eladás. Max ahogy írtam kisebb mennyiségeket. Legalábbis szerintem. De majd kiderül.
Persze ha tartósan nem lenne nagyobb vevő valóban lentebb menne.
Ehhez a példádhoz ,azért vevő is kell,ha nincsen,rakhatja valaki 150-160ft közé az eladást,nem fogja megvenni senki(csak,ha van vevő)..
Feljebb meg még kevésbé vennék.
..és ,ha nincsen vevő inkább pár forint
veszteséggel eladja a speki,mint,hogy ki tudja meddig kell várnia,hogy feljebb menjen az árfolyam.
Ezért gondolom,ha holnap nem lesz vevő,akkor lentebb rakják az eladást.
Én így látom inkább.
A kérdés másik részére utalva:nem is akarsz többet venni?
(vagy van egy elméletem:mivel valószínű rajtad kívül,csak pár speki vette-és ezt te is tudod-megvárod míg megunják a várakozást és olcsóbban oda fogják neked adni.Jó az elgondolásom?)
Hozzávetőlegesen a vételi ár-nyitó ár - eladási ár vonalában rakták ki a nagyobb darabszámokat. Ezt általában lekorrigálják a záróárhoz másnap. Legfeljebb ma egy részét eladták pár százas tételekben az átlag vásárlási ár csökkentésére.
Én biztos így csinálnám.
Pl: vétel 130 5k, napi záró 145, másnapi eladás 150-160 között 1-2k, záró 159.
Következő nap eladás 175. Ha meg esne akkor is még 120-nál sincs veszteség, vagy esés közben is megremeghet és kb 145 körül dobhatja (így is profitos), ha meg elmegy 175-ért extra marzs.
Ezért mondtam kíváncsi vagyok hogy fentebb megy-e. Az semmiképpen nem logikus hogy nagy mennyiségben jöjjön lentebb (kivétel ha szándék az ár letörése)
Múlt hét szerdán kicsit túllőttem a célon, így kicsit pihiznem kell.
A 220 azért nem olyan jó vételi ár (bár átlagba belefért). Eredendően át akartam ott ugrani a 200-230-as szintet, ez lett volna vele a cél; de rosszul mértem fel a mennyiség- lehetőségeim mértékét.
Sziasztok. Eddig nem írtam és nem is nagyon tervezem ezt a jövőben sem. De most felmerült bennem egy kérdés. Méghozzá ERY-hez. Ha pár nappal ez előtt megérte neked 220ért is venni, akkor most 160ért miért nem? Ahhoz képest jó árban van most és mennyiséget is tudtál volna ma is venni? Vagy már nem szeretnél többet? Amúgy tetszik amit csinálsz és szurkolok neked, hogy sikerüljön amit elterveztél.
Pannonflax