1700-ra se fog...
Egyébként én benne vagyok, gondolkodjunk közösen. Ne csak számot írjon mindenki, mert az rohadt egyszerű, írja is le, hogy szerinte miért mehetne addig.
"A Flaxot holnap leöntik és utána felfüggesztik felfele... "
de jó lenne:) az 890 es záróárat jelentene.
az én reményeim szerint 900 ig jó lenne ,ha elmenne. a chartcenteren a grafikus 950re huzott egy vonalat.nem értek hozzá ez pontosan mit jelent?
A Flaxot holnap leöntik és utána felfüggesztik felfele...
Csak egy tipp, hogy visszatérjünk az eredeti témához!
Törölt felhasználó2007. 01. 17. 18:08
Szépen megkérek minden jószándékú topic-társat, hogy ezt a topicot hagyjuk már meg a pflaxnak, lehet politizálni a politikai topicban.
Már annyiféle pflax topic van, ne kelljen már megint egy újabbat nyitni
:(((
Mindenkinek lehet mindenféle véleménye, egy kis off itt-ott belefér, de ne sajátítsunk ki részvény-topicokat
Ja és egy utolsó mondat:
Senkinek nincs baja azokkal a zsidó vallású emberekkel, akik tudnak és akarnak asszimilálódni, becsületesen dolgoznak.
A gond a cionistákkal van, az ügyeskedőkkel, azokkal akik pofátlan módon élnek vissza hatalmukkal, az ország kárára cselekszenek üveggyöngyök fejében...
És ilyenek a többi néphez képest sokan vannak köztük, és egy népet megítélni általában az átlagtól eltérő kisebbségük alapján ítélnek meg!
Ezért mondják a cigányokra, hogy lopnak, a négerekre , hogy lusták, a németekre, hogy precízek, a japánokra, hogy ...
A nagy többség nem olyan, de akik meghatározzák a külső környezetükkel való kapcsolatokat, mert nagy befolyással rendelkeznek, azok nagy részben olyanok...
És ezért sem tudok más olyan népről, akit egész történelme során mindig üldöztek volna, mert ezt mindig eljátszák a befolyásos személyeik, egészen addig, míg vki az orrukra nem koppintott...
Sajnálatosan ilyenkor jellemzően előre tolják a kisember- zsidókat ők meg akkor kerülnek újra a sor elejére mikor a kárpótlásról van szó...
Pannonflax