Ah,modern szakácstudományok.Olajjal főznek,meg gagarinnal.:-((
No,azért csak figyeld az olajos dolgokat.
Mondtam,rossz ajtón kopogtatott először.De én egyből észrevettem.
Fxpro letöltve?
Aztán kicsit mesélhetne is ma.Gáról.
Főzök vele....ennyi közöm van az oilhoz.
De ennyi közöm volt pár hete a többihez is.:-)
Így utána nézhetek, de ha a magyarra gondolsz, akkor az is magas árfekvés, nagyobb mozgás kell, hogy érezhető legyen a zsebben. Nyugatival meg nem merek még kereskedni....bár lehet az sem különb, mint a hazai piac?! Erre még nincs rá látásom.
Vegyipart lehet, hogy piros betűs napon már megvitattátok, de én csak tegnap lettem elcsábítva.:-)))
Szép,monha Tom!
Tegnap kirúgjátok a falat,veszünk fel hitelt a bővítésre,építünk egy konyhát,ma meg nem jön senki.
Akkor viszont ki kell rúgnom,nem a hámból,a személyzetet. link
a megoldás van meg !
mindmegette.Húú
targonya helyett meg olyan kicsi csónak alakú tésztákok lesz a küret, izé köret
de köszönöm az indulatot, a jót :-)
olaj helyett meg zsírat használtam 3 okból
1. kell a goleszterin,
2. az olajból mára elég volt (kb minusz 150K), de még nincs lefutva
3. nincsen itthon fizikai oilkészlet
ja és szépp a verss :-)
mentem eledelt teremteni gusztusatlan madárbennsőségekből
természetesen zúzapöri a szándék, de nem tom mi lesz belőle
találtam receptet, de tejfölös galuskás, meg olyat is amiben krumplit főznek bele
nekem meg olyan kellene amit csak sima fött olyan bigyótésztával, meg savanyúval lehet enni
és főleg gyorsan megvan
outsider
elmegyógy és intézeti beutaló előny!