Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 10. 25. 20:08

outsider  

egy totylik mindenről.

elmegyógy és intézeti beutaló előny!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Jussi
Jussi 2009. 12. 10. 16:53
Előzmény: #5936  Törölt felhasználó
#5940
Egyszerre bele minden,nagy láng.Pici trükkök,
Jófajta fűszerpaprika,ami színez.RÉZBOG RÁCS
Törölt felhasználó 2009. 12. 10. 16:53
Előzmény: #5934  Jussi
#5939
Ünnepek után meg a lófejeket ki lehet szögelni a ház falára,díszítésnek.
Jövő karácsonykor,meg újra meg lehet főzni,ha leszeded előtte a falról.
Törölt felhasználó 2009. 12. 10. 16:52
Előzmény: #5931  Jussi
#5938
200 adag hallé bográcsban 2 m atmvel ?

mekkora az a rendelő ?
Jussi
Jussi 2009. 12. 10. 16:51
Előzmény: #5933  Törölt felhasználó
#5937
Tééééé,azt jobb,ha helyből csinálod.Ne fuss neki,mert megijed a tétta,azt esik.Össze.
Törölt felhasználó 2009. 12. 10. 16:50
Előzmény: #5931  Jussi
#5936
az hogy van ?


vagyis mi a különbség ?
Törölt felhasználó 2009. 12. 10. 16:50
Előzmény: #5927  Törölt felhasználó
#5935
A tipp-mixen kaszálna vele
Jussi
Jussi 2009. 12. 10. 16:50
Előzmény: #5932  Törölt felhasználó
#5934
Jaja.Ha hagyom kihűlni,még kocsonya is lészen belőle.
Törölt felhasználó 2009. 12. 10. 16:49
Előzmény: #5928  Törölt felhasználó
#5933
soha nem csináltam még bájglit ..

na .. most majd nekifutok
Törölt felhasználó 2009. 12. 10. 16:49
Előzmény: #5926  Jussi
#5932
Hortobágyi halleves,igen exklusívnak tűnik.
A lófejben sok a zselatin,nem kell behabarni miatta a halászlét így is sűrű
Jussi
Jussi 2009. 12. 10. 16:47
Előzmény: #5928  Törölt felhasználó
#5931
ŰCsakis rézbográcsban rottyantom,bajaiasan.
Megboldugult Sobri Józsi bácsitól tanultam.
Törölt felhasználó 2009. 12. 10. 16:46
Előzmény: #5927  Törölt felhasználó
#5930
nem néztem rá után , de gondolom sűrű sorokban leanyáztak
Törölt felhasználó 2009. 12. 10. 16:45
Előzmény: #5927  Törölt felhasználó
#5929
ja ..

a fibo azt mutatta

meg drivergancia is van

:)
Törölt felhasználó 2009. 12. 10. 16:43
Előzmény: #5920  Jussi
#5928
én pacalt vagy 15 -20 fősre ..
csinálok én is hallét gyufatésztával ... tőtös !!

***

azt csak kondérban lehet ennyit , vagy hordós halászlé jussi módra ..
az legalább 50 - 80 ponty és megannyi paszírozott töltelék hal / orka, cápauszony, fugu/
Törölt felhasználó 2009. 12. 10. 16:43
Előzmény: #5925  Törölt felhasználó
#5927
azt mondja tonic az eszdéesz fog nyerni.
Jussi
Jussi 2009. 12. 10. 16:42
Előzmény: #5925  Törölt felhasználó
#5926
A halászlevest?Azt lóból főzöm,szigoruan.
Törölt felhasználó 2009. 12. 10. 16:40
Előzmény: #5919  Jussi
#5925
Próbáld meg marhából főzni,sokkal több benne a belsőség
Törölt felhasználó 2009. 12. 10. 16:38
Előzmény: #5921  Törölt felhasználó
#5924
Na az már igen, az egy igazi váratlan meglepetés.Senki nem számít rá,lesz döbbenet!
Törölt felhasználó 2009. 12. 10. 16:37
Előzmény: #5918  Törölt felhasználó
#5923
Hallgatunk.
Mi lesz, csülökpörkölt? :)
Törölt felhasználó 2009. 12. 10. 16:35
Előzmény: #5900  Törölt felhasználó
#5922
Ezt is a vegyipar miatt kaptam?
Törölt felhasználó 2009. 12. 10. 16:34
Előzmény: #5917  Törölt felhasználó
#5921
ja ..:))

székhelykáposztával

Topik gazda

LaFleur
4 4 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek