az már a jobbik eset.
mint a patás a bakterházból..
"...ha van egy kis pénzem én azonnal eliszom.."
de van aki csak ábrándozik róla...
olcsóért veszek... majd jól megszakértem... amitöl majd jól felmegy...én meg jól meggazdaságosodom..
"Közzétette negyedéves eredményvárakozását a Cashline az OTP vonatkozásában, és mivel a magyar hátterű brókercég kedvező számok publikálására számít, ezért rövid távú ajánlását tartásról vételre módosította a részvényekre. Célárfolyam nem került meghatározásra, az elemzés október 31-i dátumú. "
szóval látni hogy az infokat illetően korrekt a cég az ügyfeleivel... ;o)
ebben igazad van, csak maga az eljárás...legalább átdátumozták volna a tegnapi napra ;o)
Így bizzon bennük a befektetőjük... akiknek tegnap, avagy a 4 napos ünnep alatt nem szóltak (hanem inkább maguk vásároltak be, dugdosgatva az elemzést)
Ez legalább akkora mutyi, mint a többi...jó volt tegnap Cashline alkalmazottnak lenni...
;o)
"....a Cashline tegnap bevásárolt, de ma már nem szeretné tartani egymaga az árfolyamot, hanem kiad egy elemzést...ami már tegnap is a kezében volt, hiszen okt. 31. keltezésű..."
ha ez így van, akkor nem szakértökröl hanem kupecek gyülekezetérül beszélhetünk.
a lé határozza meg a tudatot
A magam részéről támogatásomról biztosítom a Cashline-t. Meg a többi vásárlót is. Az elemzéseket meg szeretjük attól függően, hogy milyen poziban vagyunk, vagy esetleg milyenben legyünk.
....a Cashline tegnap bevásárolt, de ma már nem szeretné tartani egymaga az árfolyamot, hanem kiad egy elemzést...ami már tegnap is a kezében volt, hiszen okt. 31. keltezésű...
OTP részvényesek ide!