Ilyenre Én nem is emlékszem, ez hihetetlen és nagyon jó látni. Furcsa érzés folyamatosan olyan beírásokat olvasni, amikor egyesek azért szurkolnak, hogy egy JÓ cég részvényei minél többet essenek.
Hogy lehetek ilyen ünneprontó?
Ez már nem az első fordulat 8000alól.És ilyen elementárisan.
Most már kihaszálva az ünnepélyes alkalmat, azt kell mondani ez kellett legyen az alja jó hosszú, reméljük beláthatatlan időre.
Mondjuk holnap 200pont dowhati minusz sokat hűthet esetleg. Nem mondom hogy úgylesz.
De az azért jóval light-osabb, szinte észrevétlen, ha zárásig korrigálna még le ennyit.
Mint írtam korábban, az USA indexállománya tele van nagy forgalmú korábban kiválóan működő cégek 1$ alatti részvényével. Ezek most mind potenciális befektetési lehetőségekké tudnak válni.
Idióták ezek odaát.
A psziché vezérli őket, "ha minden p*raszt nyomja a buy gombot, nyomom én is".
Nincs benne sok racionalitás, max spek mehet arra, hogy elsőre nem törik szignifikánsan 8K-t..
"Az Applied Materials 7.4%-kal került feljebb annak ellenére, hogy a félvezetőket gyártó vállalat nettó profitja 45%-os csökkenéséről adott számot negyedéves gyorsjelentésében. A cég mindemellett lefelé módosította az idei évre vonatkozó eredményvárakozását és bejelentette, hogy 1,800 dolgozójának elbocsátását tervezi jövőre a költségek csökkentése érdekében. A befektetőket jelenleg ez sem hatja meg, a hangulat ugyanis pozitív, és most csak ez számít. "
OTP részvényesek ide!